Executive People

Executive People är ett av Sveriges största utbildningsföretag inom vd- och styrelseutbildningar och utbildar årligen 100-tals ledare och befattningshavare inom effektivt styrelsearbete och till rollen som vd.

Utbildningarna omfattar försäljning, styrelsearbete, management, rekrytering samt ledarskap och riktar sig till personer som arbetar i små och medelstora företag. Kvalité är ett ledord och utbildningarna är mycket omtyckta och anpassade så att vem som helst med grundläggande kunskaper inom området kan följa med.

Efter att ha utbildat tusentals personer för rollen som vd eller uppdrag i styrelse så vet vi vad som krävs för att man ska lyckas som vd eller ledamot i små och medelstora företag. I alla utvärderingar som vi gör efter avslutade utbildningar, hamnar vi på mellan 4,5 och 4,7 av 5,0 möjliga. Vilket vi är otroligt stolta för, och tackar bland annat alla våra professionella samarbetspartners för det. Men givetvis strävar vi hela tiden efter att bli bättre! 

Executive People är ett av Sveriges största utbildningsföretag inom utbildningar riktade mot vd och styrelse, och vi utbildar årligen 100-tals vd/ ledare och befattningshavare inom effektivt styrelsearbete och till rollen som vd. Vi erbjuder personer som arbetar i små och medelstora företag utbildningar inom ekonomi, vd-rollen, styrelsearbete, management samt ledarskap.

En nyckel till våra uppskattade utbildningar är givetvis våra mycket duktiga utbildare!

Executive People är ett av Lloyd´s Register registrerat och certifierat utbildningsföretag

Executive People

c/o Tegnérhuset
Kopparbergsvägen 45, 2 tr
722 19 Västerås

Telefon: 021-33 80 800
Mobil: 0768-53 35 75

info@executivepeople.se
www.executivepeople.se

Följ företag:

  • Följ Executive People

Dela:

Våra utbildningar


VD-programmet

VD-rollen är mångfacetterad och innebär att du som VD har ett stort juridiskt ansvar. För att kunna förvalta detta väl måste du vara insatt i de olika lagar och bestämmelser ...

Läs mer Anmäl dig


Grundläggande VD-utbildning

VD-rollen är mångfacetterad och innebär att du som VD har ett stort juridiskt ansvar. För att kunna förvalta detta väl måste du vara insatt i de olika lagar och bestämmelser ...

Läs mer Anmäl dig

Plats: Stockholm

Grundläggande styrelseutbildning

För dig som vill få grundläggande kunskap inom styrelsearbete.

Läs mer Anmäl dig

Plats: Stockholm

Certifierad VD – 20 dagar

Efter denna utbildning, kan du kvittera ut en VD-Certifiering -Diplomerad vd, ett bevis på att du genomgått hela utbildningen och som spetsar ditt cv för framtida vd-uppdrag.

Läs mer Anmäl dig

Plats: Elite palace Hotel. St:Eriksgatan, Stockholm & Spanien