VD-programmet

Öppen utbildning

Kort om: VD-programmet

Längd:
5 dagar (2+3)
Kostnad:
48.750 kr
Kategori:
Ledarskap

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningen, direkt från arrangören. Det är helt kostnadsfritt och inte bindande!

Du måste godkänna vår integritetspolicy.

VD-programmet

- Den kompletta utbildningen för dig som vill bli en framgångsrik VD


VD-rollen är mångfacetterad och innebär att du som VD har ett stort juridiskt ansvar. För att kunna förvalta detta väl måste du vara insatt i de olika lagar och bestämmelser som gäller. Uppdraget som VD upplevs av väldigt många som ett ensamt och utsatt arbete. Det är viktigt att som VD ha klart för sig skillnaden i personligt ansvar mellan VD och styrelse å ena sidan och ägarna å den andra. I det fallet har VD och styrelseledamöter ett mycket längre gående ansvar för det som görs i bolagets namn än ägarna, vars ansvar i princip är begränsat till den ekonomiska insatsen i bolaget.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som vill gå vidare och siktar på att bli VD i någon form, eller rent av är verksam som VD men vill lära mer. Utbildningen passar även bra för ledningsgrupper. Utbildningen kräver att du har lite förkunskaper inom ekonomi. (Läs gärna boken Starta & driva företag). Tillsammans med mycket erfarna och kompetenta utbildare kommer du att få stifta bekantskap med juridikens värld, den ekonomiska delen, ledarskapet inom dig samt helt enkelt - Vad gör man som VD? Du lär dig exempelvis mycket om vad du har för juridiskt och ekonomiskt ansvar, lagar, och förordningar, personalfrågor samt fallgropar. Du får träffa intressanta och framgångsrika ledare som berättar om vad de gjort och hur man enklast lyckas. Vi tillhandahåller enkla handfasta verktyg och processer som gör det mycket enklare för dig som ledare.

Utbildningsblock

  • Aktiebolaget - Grundandet, Ägare, Styrelse,
  • VD Juridik - Aktiebolagslagen samt Personligt ansvar
  • Ekonomi - Resultat- och Balansräkning, Moms och Arbetsgivaravgifter
  • Företagsplanering - Vision, Mål, Affärsplan, Strategi
  • Personal - Rekrytering, Lagar, Kostnader
  • Marknad & Försäljning samt Kundvård
  • Din hela roll som VD - Ledarskap, Nätverkande mm.

Arbetssätt under utbildningen

Programmet genomförs under fem dagar fördelade på tre tillfällen: (2+2+1) med hemstudier mellan träffarna. Föreläsningar varvas med många olika praktiska “hands on” övningar och grupparbeten. Efter komplett utbildning med godkänd inlämningsuppgift lämnas Diplom. Efter avslutad utbildning kommer du att få tillgång till ett brett nätverk med andra VD:ar. Förutom utbildningsmaterial med kurs-litteratur får du även en mängd dokumentation, mallar och processer som du har hjälp av i ditt dagliga VD-arbete.

Praktisk information

Programavgift: 48.750 kr (exkl. moms) Morgonfika, lunch, eftermiddagsfika samt kurslitteratur ingår i programavgiften. Begränsat antal platser!

Executive People

c/o Tegnérhuset
Kopparbergsvägen 45, 2 tr
722 19 Västerås

Telefon: 021-33 80 800
Mobil: 0768-53 35 75

info@executivepeople.se
www.executivepeople.se

Följ företag:

  • Följ Executive People

Dela:

Våra utbildningar


Grundläggande VD-utbildning

VD-rollen är mångfacetterad och innebär att du som VD har ett stort juridiskt ansvar. För att kunna förvalta detta väl måste du vara insatt i de olika lagar och bestämmelser ...

Läs mer Anmäl dig

Plats: Stockholm

Grundläggande styrelseutbildning

För dig som vill få grundläggande kunskap inom styrelsearbete.

Läs mer Anmäl dig

Plats: Stockholm

Certifierad VD – 20 dagar

Efter denna utbildning, kan du kvittera ut en VD-Certifiering -Diplomerad vd, ett bevis på att du genomgått hela utbildningen och som spetsar ditt cv för framtida vd-uppdrag.

Läs mer Anmäl dig

Plats: Elite palace Hotel. St:Eriksgatan, Stockholm & Spanien