Företagsanpassad utbildning

Kort om: Att äga sin arena – ett kvinnligt perspektiv

Plats/Ort:
Stockholm
Längd:
1 heldag
Kostnad:
6.500 kr ex moms per person. Lunch och fika ingår.

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningen, direkt från arrangören. Det är helt kostnadsfritt och inte bindande!

Du måste godkänna vår integritetspolicy.

Att äga sin arena – ett kvinnligt perspektiv

Unknown photo imported from Drupal

Innehåll

Låt dig inspireras av de framgångsrika kvinnliga talare och ledare vi intervjuat de senaste månaderna för att höra hur de lyckats på scen – och vad de haft att brottas med. Deras erfarenheter har mycket gemensamt och stämmer med forskning kring både neuroscience, genus och retorik.

Detta är en heldag för dig som vill utvecklas i ditt talarskap, känna dig bekväm och kraftfull, samtidigt som du lyckas förmedla ditt budskap på ett dynamiskt och lustfyllt sätt. Kanske är du en av många som brottas med modet att kliva fram, skäms över att du inte "kommit längre". Vi har intervjuat tolv framgångsrika kvinnor och ledare och kommer att kombinera våra egna erfarenheter med inspiration från dessa intervjuer. Du får möjlighet att utforska scenen i en liten grupp om max åtta deltagare. I en trygg miljö får du feedback på dina styrkor och idéer till utveckling. Du får vårt fulla engagemang på det som är viktigast för att just du ska bli framgångsrik och nå resultat. Om du har roligare på scen kommer din publik att ha roligare med dig!

Du kommer att få:

  • Olika strategier för att känna dig mindre självkritisk och bli mer bekväm på scen och därmed utöka komfortzonen.
  • Utforska kroppsspråk och röst för att upplevas och känna dig mer kraftfull.
  • Använda nya sidor av dig själv för att få tillgång till din personliga dynamik.
  • Träna på att stå på scen, ta plats och ha publikkontakt.
  • Testa olika tekniker för att variera ditt uttryck, bredda din arena och använda rekvisita.

Målgrupp

Träningen riktar sig till dig som redan är van att hålla presentationer.

Omfattning

Programmet genomförs en heldag. Max 8 deltagare.

Programledare

Elisabeth Ahremark har i drygt 10 års tid coachat och utvecklat närmare 700 ledare inom kommunikation, retorik och det personliga varumärket. Hon driver även det egna ledarprogrammet Reputation.

"Elisabeth inspirerar oavsett ämne, men speciellt inom sitt kompetensområde, hon inspirerar som föredragshållare och bjuder på sig själv."

Jenny Leister är utbildad skådespelare (BA in acting, London) och PCC diplomerad coach och har de senaste 10 åren jobbat med kompetensutbildningar, outplacement och ledarskapscoaching. Med ett intresse för neuro science har hon utvecklat en spetskompetens i området speech performance.

Referenser

Det har blivit ett antal kurser i presentationsteknik genom åren, många med fokus på retoriken och kroppsspråket. Det här är något helt annorlunda! Nu handlar det om att äga sin arena och leverera något unikt. Otroligt spännande att få hjälp att öppna upp sinnena för nya verktyg som man kan använda för att snäppa upp presentationen ytterligare. Bra också att få möjlighet att träna i liten grupp. Våga utmana dig själv - våga äga din arena!

Ingegerd Cronqvist, Director Programme Management Business Operations, Oracle Svenska AB

Gaia Leadership

Postadress

Mäster Samuelsgatan 42, 4tr
SE-111 57 Stockholm

Besöksadress

Hötorgshus 4, Plan 4

Telefon

08-459 77 80

info@gaialeadership.se
www.gaialeadership.se

Sök efter Utbildningar & Events