Hej Engagemang

Hej Engagemang

Hej Engagemang! vill skapa ett mer engagerat Sverige – där vi går till ett arbete vi vill gå till och inte för att vi måste.

HejEngagemang main image

HejEngagemang main image

Vi på Hej Engagemang!

Ibland är livet bra härligt. Människor är fantastiska. Vägar korsas och drömmar möts. Det är där i mötet allt händer. Ljuv musik uppstår. Planer smids. En folkrörelse är född. Välkommen ”Hej Engagemang”, du fanns i våra drömmar, i vårt viktiga ”varför” men blev inte verklighet förrän vi tillsammans fick modet att sjösätta dig på riktigt. Nu kör vi!

Vi på ”Hej Engagemang” vill göra Sverige till ett mer engagerat, gladare och friskare land. Sverige går bra ekonomiskt men vi mår sämre än vad vi någonsin gjort och engagemanget på våra arbetsplatser sjunker dramatiskt, det vill vi ändra på. Och det arbetet måste börja nu. Vår vision är en värld där vi går till ett arbete vi brinner för, inte för att vi måste utan för att vi vill. Hör gärna av dig om du vill höra mer om vårt kära ”Hej engagemang”. Vi tillhandahåller också ledarskapsutbildningar, engagemangsindex, rådgivning, föreläsningar och workshops gällande engagemang, motivation, ledarskap och medarbetarskap.

Hur når vi ett ökat engagemang?

När vi fokuserar på att ha engagerade och välmående medarbetare kommer också de ökade resultaten gällande produktivitet, kreativitet, lojalitet, lönsamhet och omsättning. En av våra viktigaste uppgifter på Hej Engagemang är att föra ut budskapet kring att ett ökat medarbetarengagemang har just dessa effekter.

Det gör vi genom att vi håller föreläsningar, workshops, samtal med ledningsgrupper, avdelningar, mindre grupper och individuella medarbetare och ledare.

Och framför allt arbetar vi långsiktigt med våra uppdragsgivare och samarbetspartners. Vi förstår att du som ledare eller medarbetare har andra saker som sker hela dagarna. Därför finns vi där kontinuerligt för att stötta dig och din organisation, i att steg för steg, skapa ett ökat medarbetarengagemang och hållbara medarbetare. Då kommer nämligen också de hållbara resultaten.

Hej Engagemang

HejEngagemang!
Dalagatan 7
111 23 Stockholm

Elin Hoffmeister
Tel: 0736145558
elin.hoffmeister@hejengagemang.se

hejengagemang.se

Följ företag:

  • Följ Hej Engagemang

Dela:

Våra utbildningar


Certifiera dig till Engagemangsambassadör

Vi erbjuder en heldagsutbildning som certifierar dig till Engagemangsambassadör. Ambassadörscertifieringen gör dig bättre rustad att jobba med engagemangsfrågan. Du får med dig kunskaper, verktyg och självinsikter som gör att du ...

Läs mer Anmäl dig

Plats: Dalagatan 7, Stockholm

Podcasts

Aktuellt
Facebook