Hermes Group AB

Om Hermes Group

Hermes Group är er personliga kontakt och helhetsleverantör för möten, events och gruppresor. Vårt mål är att skapa affärsnyttiga upplevelser som inspirerar och förstärker långsiktiga relationer. Därför har vi skapat en plattform med tjänster som hjälper till att ta tillvara på det personliga mötet med sina viktiga medarbetare, kunder, leverantörer och partners. Allt för att lyfta engagemanget och servicen till nästa nivå i organisationen – vilket genererar fler affärer.

Våra Tjänster

Genom vår utbildade personal och servicestrategi ger vi verktygen att jobba strukturerat med att möta och ta hand om företagens relationer vare sig det gäller i Sverige eller runt om i världen.

Våra huvudsakliga affärsområden omfattar tjänster inom Talents, Events, DMC & Travel.


HERMES TALENTS - Vi rekryterar, utbildar och hyr eventpersonal för både stora och små projekt, allt från projektledare, producent och regissör till värdar, värdinnor och servitörer.

HERMES EVENTS -Vi utvecklar, planera och genomför stora och små företags & B2B evenemang. Ni blir tilldelade en projektledare och ett komplett team av produktionsledare, producenter och värdinnor som hjälper er att leverera kvalitativa events.

DESTINATION SERVICES (DMC) - Vi erbjuder kompletta tjänster inom destination management över hela världen via vår partner Kuoni. Vi skräddarsyr arrangemang och hjälper till med val av destination, konferensavdelning, hotell, transporter, aktiviteter och eventpersonal på plats.

TRAVEL KONSULTTJÄNSTER - Vi erbjuder företag och grupper rådgivning samt smarta lösningar vid bokning av företagsresor. Vi gör det möjligt för företag att minska kostnader, förbättra bokningsprocessen för ökad kontroll och reseupplevelse.

Hög service är något vi värdesätter väldigt högt i både små och stora arrangemang. Vi strävar alltid efter att möta deltagarnas unika behov och önskemål kring eventet både innan, under och efter eventet. Har ni frågor så kan ni alltid vända er till service@hermesgroup.se

 

Vi tar ditt personliga möte till nästa nivå!
www.hermesgroup.se

Telefon 

08-730 23 00

Besöksadress

Linnegatan 87b
115 23 Stockholm

Postadress

Hermes Group

c/o Proaktiv Ekonomi

Box 90 225

120 24 Stockholm

 

 

service@hermesgroup.se
www.hermesgroup.se

Dela: