Företagsanpassad utbildning

Kort om: Vägen till att bli en attraktivare arbetsgivare

Längd:
1 heldag
Kostnad:
7300 kr

Vägen till att bli en attraktivare arbetsgivare

Utbildningen vänder sig till dig som har ansvar för dessa frågor och vill bli bättre på att få genomslag i området och veta hur du skall göra för att lyckas i din organisation. Under utbildningen jobbar du utifrån dina utmaningar och får värdefulla tips och råd. Hur ser ert medarbetarlöfte ut?

Attrahera, Hantera, Rekrytera, Introducera, Utveckla och Avveckla är områden som kopplas samman till en röd tråd under dagen.  Utbildningen täcker grundläggande delar inom Employer Branding och ger dig verktyg du behöver för att driva frågan i din organisation. Du får praktisk träning, inspiration och konkreta metoder som du kan använda i ditt dagliga arbete. Utbildningen varvar inspiration med övningar och verkliga case så att du kommer hem fullmatad med inspiration och din egen att göra lista. 

 

Utbildningen är sammansatt av fyra huvudområden:

  • Varför Employer Branding? Så får du prioritet kring ämnet samt att du får jobba med hur ert nuläge ser ut.
  • Attraktivt, Unikt och Sant - tre grundläggande principer i uppbyggnaden av ert EVP (Employee value proposition) Så hänger kultur och värderingar ihop med extern kommunikation.
  • Vi jobbar fram din/er Employer Branding-karta med identifierade förbättringsområden och tittar på verkliga case hur andra som lyckats gjort.
  • Att mäta och följa upp Employer Branding arbete, hur vet ni att ni lyckats? 


Utbildningsledaren Robert Dybeck brinner för ämnet och har hjälpt många företag med allt från att bli tydligare i sitt avtryck till att skapa hantera och utveckla sitt kandidatflöde. Robert har ett tydligt affärsperspektiv på området: ”för mig handlar det om lönsamhet och kundupplevelse och är långt ifrån en stödfunktion”. 
Många strävar efter att skapa ett företag i världsklass, det kräver medarbetare som presterar och trivs. Det i sin tur kräver fokus och långsiktighet som är starkt kopplat till såväl företagskultur som varumärke.

Till vardags är Robert en av grundarna till Wildfire som jobbar med kultur och värderingsfrågor, utöver det hjälper han ett flertal större organisationer som konsult och expertrådgivare inom Employer Branding.   

HR-utbildningar - Sveriges HR Förening

Postadress

Box 6037
102 31 Stockholm

Besöksadress

Birger Jarlsgatan 34 6tr
Stockholm

Telefon: +46(0)8-545 914 60
Fax: +46(0)8-612 53 20

info@sverigeshrforening.se
www.sverigeshrforening.se

Sök efter Utbildningar & Events