Öppen utbildning

Kort om: Certifieringsutbildning ProfileXT (PXT®) Jobbmatchningstest

Stockholm:
29 Januari 2019 09:30 - 17:00
Profiles Internationals kontor på Engelbrektsplan 2, vån 3
Längd:
2 dagar
Kostnad:
13.900 kr
Kategori:
HR

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningen, direkt från arrangören. Det är helt kostnadsfritt och inte bindande!

Du måste godkänna vår integritetspolicy.

Certifieringsutbildning ProfileXT (PXT®) Jobbmatchningstest

Lär dig marknadens mest utvecklade jobbmatchningstest!

Målgrupp/behov

Verktygen lämpar sig för dig som är konsult, rekryterare, HR-funktion eller chef. Några av många användningsområden är för att analysera individ, grupp eller organisation, rekrytera, bemanna och omplacera samt för att utveckla djupare insikter, coacha för framgång mm. Med PXT® får du en optimal funktion för jobbmatchningstest mot specifika positioner och kravprofiler. Har du vårt system får du branding och gratis rapport- och kravprofilhantering.

PXT® ger en djup och objektiv insikt genom att mäta:

  • Tankesätt (begåvning och logik)
  • Inlärning
  • Beteendedrag
  • Yrkesintressen
  • Matchning mot kundanpassade kravprofiler

Upplägg

Bakgrund och uppbyggnad av PXT® samt stöd för framtagande av matchningsbara kravprofiler. Genomgång av verktygen, träning i återkoppling, rapporters användningsområden samt Profiles Assessment Center.

Förberedelse/hemarbete

Gör en egen PXT® jobbmatchningstest. För nya kunder skickar vi ut en länk, meddela oss vilken tjänst du vill matchas mot och vi tar fram rapporter. Är du avtalskund: gör en PXT® i ert system, vi meddelar vilka rapporter du behöver. Identifiera 2 personer som du ska låta göra en PXT med (som övningsklient).

Tid och plats

09.30-17.00 dag 1 och uppföljning bokas med gruppen ca 3 veckor senare, prel 21 feb. Välkommen till Profiles Internationals kontor på Engelbrektsplan 2, vån 3. Stockholm. Portkod meddelas i bekräftelsen.

Kursledare

Peter Moberg och delvis Mona Berggren.

Kostnad

Pris för avtalskunder är 13.900:-. För kunder utan avtal är priset 17.900:- inkl 3 tester. Om ni är 2 från samma företag så betalar den andra endast 50% av kursavgiften. Vid omcertifiering betalar du endast halva kostnaden. Kostnaderna är exkl moms och faktureras och betalas vid anmälan. Anmälan är bindande, men kan överlåtas till kollega.

Se mer om PXT® här.

I do

I do AB

Engelbrektsplan 2, vån 3
114 34 STOCKHOLM

Tel +46 (0)70 646 5620
+46 (0)700 915960

info@idoab.se
idoab.se

Sök efter Utbildningar & Events