Frukostseminarium

Kort om: MotivationsIndex - din chans att vara med och skapa ett motiverat Sverige

Stockholm:
24 April 2019 07:30 - 09:00
Torsgatan 21, Bonnierhuset
Kategori:
Organisation / verksamhet

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningen, direkt från arrangören. Det är helt kostnadsfritt och inte bindande!

Du måste godkänna vår integritetspolicy.

MotivationsIndex - din chans att vara med och skapa ett motiverat Sverige

Varmt välkommen till ett högaktuellt frukostseminarium med fokus på motivation på arbetsplatsen. De flesta jobbar aktivt med att engagera sin personal, men har inte en aning om hur motiverade de är.

Den här morgonen kommer föreläsningen att handla om varför är det så viktigt att ha koll på medarbetares motivation och vad du kan och bör göra när den inte är på topp. Föreläsningen riktar sig till dig som är VD, HR-ansvarig eller annan berörd beslutsfattare.

En tankeställare
Kan man vara engagerad, men inte motiverad? Ja absolut. Dock finns det i dagsläget inget enkelt sätt att mäta motivation på. Därför har vi tagit fram ett modernt index med ambitionen att skapa ett mer motiverat Sverige.

Om föreläsningen
Genom employer branding experten och motivationsgurun Joakim Ström får du ta del av de hetaste trenderna inom motivation samt hur MotivationsIndex har tagits fram.

Soluno BCs COO, Andreas Grindelius, kommer berätta om hur de arbetar med sitt MotivationsIndex samt vilka typer av beteendeförändringar de har kunnat trigga i sitt motivationsprogram för att få önskade effekter/resultat.

Varmt välkommen att anmäla dig via länken.

Anmälan till frukostseminarium 24 april

/Hälsningar teamet på Inspiration Company

Inspiration Company

Adress

Torsgatan 21
113 90 Stockholm

Telefon

+46 73 530 35 00

tel:+46735303500


kontakt@inspirationcompany.se
www.inspirationcompany.se

Sök efter Utbildningar & Events