Företagsanpassad utbildning

Kort om: Att utveckla framgång genom emotionell intelligens i grupp

Plats/Ort:
Stockholm
Längd:
1 dag
Kostnad:
7 500 kr exkl. moms

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningen, direkt från arrangören. Det är helt kostnadsfritt och inte bindande!

Du måste godkänna vår integritetspolicy.

Att utveckla framgång genom emotionell intelligens i grupp

En heldag i att facilitera grupputveckling

Denna utbildning vänder sig till som redan är certifierad i EQ-i. Vi vill ge Dig som certifierad en möjlighet att utveckla ditt sätt att skapa utveckling genom att använda EQ-profilen i arbetet med utveckling av specifika team och grupper. EQ-i™ erbjuder obegränsade möjligheter att arbeta med människors potential för framgång i arbetet och i livet.

EQ-i™ är ett verktyg som används över hela världen för att ge människor utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Under denna faciliteringsdag visar vi hur vi har arbetat med EQ-i genom åren och vi delar med oss av erfarenheter kring den metodik som finns om att mäta och utveckla emotionell intelligens i grupper och Team.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som är nyfiken på gruppers utvecklingspotential och framgång. Du är certifierad i EQ-i™ och arbetar förmodligen med teamutveckling, gruppcoachning, personal-, ledarskaps- och/eller organisationsutveckling.

Mål

Målet med utbildningen är att du ska få med dig metoder, case och övningar som ger Dig inspiration till att arbeta med emotionell intelligens för att utveckla grupper och team. Vi kommer att gå igenom de rapporter som EQ-i 2.0™ erbjuder och som är relevanta för just grupputveckling. Dessa är till stor hjälp för Dig vid uppbyggnad och vid utveckling av team och grupper. Under dagen kommer vi att gå igenom case och övningar som bygger på erfarenhet från hur vi på Kandidata har gjort och vad vi har uppnått i arbetet med grupputveckling. Vi kommer även att prata om hur Du kan använd EQ-rapporten samt den nya grupprapporten på ett framgångsrikt sätt.

Kandidata AB

Besöksadress

Kungsgatan 50
111 35 Stockholm

Växel

08-545 85 010

Fax

08-545 85 019

info@kandidata.se
www.kandidata.se

Sök efter Utbildningar & Events