Företagsanpassad utbildning

Kort om: Certifieringsutbildning i EQ-i 2.0 - Mät och utveckla framgång

Stockholm:
11 Juni 2019 09:00 - 12 Juni 2019 17:00
Målargatan 7
Längd:
2 dagar
Kostnad:
26 200 kr exkl. moms

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningen, direkt från arrangören. Det är helt kostnadsfritt och inte bindande!

Du måste godkänna vår integritetspolicy.

Certifieringsutbildning i EQ-i 2.0 - Mät och utveckla framgång

EQ-i 2.0

EQ-i 2.0

 

EQ-i 2.0 verktyget är en ny uppfräschad version av ett redan framgångsrikt verktyg, som är världsledande på att mäta emotionell intelligens och det används idag i över 60 länder. Som certifierad i det vetenskapligt baserade EQ-testet EQ-i 2.0 är du kvalificerad att använda verktyget i rekrytering och personlig utveckling för individer och grupper. Alla certifierade bjuds återkommande in till nätverksmöten, kompetensutvecklingsdagar samt får tillgång till uppdaterad information om forskning kring EQ-i 2.0.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med rekrytering, coaching, personal- och ledarskapsutveckling och/eller organisationsutveckling och som i ditt arbete har användning av att kartlägga individers sociala och emotionella förmågor. Du arbetar som beteendevetare, psykolog, personalvetare, coach, eller har på annat sätt erfarenhet av urval och utveckling av individer.

Syfte

Att ge en bred bild av EQ-begreppet samt en djup inblick i verktyget EQ-i 2.0. Utbildningen består både av e-learning och utbildningsdagar. Efter genomgången utbildning har du en god kännedom om testet och alla de aspekter kring administrering, resultattolkning och återkoppling som krävs för att kunna använda testet på ett effektivt och etiskt sätt. Efter både e-learning, teoretiska genomgångar och praktiska övningar är du behörig att självständigt använda instrumentet i urval och utveckling. Ni erbjuds även att kostnadsfritt delta på ett EQ in Action-seminarium i Stockholm, där fokus ligger på att diskutera olika ”case” och tolka EQ-profiler. Dessa seminarium är kostnadsfria för dig som bokar inom det första året efter certifieringsutbildningen.

Ingår

Kursmaterial, fika samt 2 tester. Det tillkommer ingen licensavgift för att använda EQ-i 2.0-verktyget, endast en fast kostnad per köpt EQ-i 2.0-test

Kandidata AB

Besöksadress

Kungsgatan 50
111 35 Stockholm

Växel

08-545 85 010

Fax

08-545 85 019

info@kandidata.se
www.kandidata.se

Sök efter Utbildningar & Events