Öppen utbildning

Kort om: Emotionell intelligens: EQ in Action

Stockholm:
9 Maj 2019 09:00 - 16:00
Målargatan 7
Längd:
1 dag
Kostnad:
995 kr exkl. moms
Kategori:
HR

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningen, direkt från arrangören. Det är helt kostnadsfritt och inte bindande!

Du måste godkänna vår integritetspolicy.

Emotionell intelligens: EQ in Action

EQ in Action vänder sig till Dig som redan är certifierad i EQ-i och som vill bekanta dig ytterligare med den nya versionen av EQ-i 2.0, samt fördjupa dina kunskaper i att tolka ett resultat och ge återkoppling i urvals- och coachningssituationer. Kursens fokus ligger på ett praktiskt handhavande av verktyget. Kanske har du inte arbetat med verktyget på ett tag eller så har du möjligen upplevt någon speciellt svår återkoppling som du vill diskutera. Kanske vill du helt enkelt bara lära dig mer om tolkning, feedback och applicering av verktyget och på så vis öka din professionalism i utövandet.

Du kommer att delta i en grupp med andra certifierade personer.

Kursen är delvis en repetition från tidigare certifieringsutbildning och fokus kommer att ligga på att diskutera olika ”case” som Kandidata tillhandahåller. För dig som vill finns det också utrymme att ta med egna avidentifierade rapporter för gemensam diskussion och tolkning. Vi kommer även att gå igenom förändringarna i den nya versionen lite mer i detalj.

 

Välkommen med din anmälan!

Kandidata AB

Besöksadress

Kungsgatan 50
111 35 Stockholm

Växel

08-545 85 010

Fax

08-545 85 019

info@kandidata.se
www.kandidata.se

Sök efter Utbildningar & Events