Frukostseminarium

Kort om: Anneli Angeling, Årets VD 2018 - Framgång med personligt och värderingsdrivet ledarskap

Stockholm:
11 April 2019 07:30 - 09:30
SPP Pension & Försäkring AB, Vasagatan 10, Stockholm
Kostnad:
Kostnadsfritt
Kategori:
Ledarskap

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningen, direkt från arrangören. Det är helt kostnadsfritt och inte bindande!

Du måste godkänna vår integritetspolicy.

Anneli Angeling, Årets VD 2018 - Framgång med personligt och värderingsdrivet ledarskap

Vi hälsar dig som är vd, styrelseledamot eller arbetar i en annan ledande befattning välkommen till Årets VD-frukostseminarium. Vi bjuder dig på en god frukost och du får lyssna till Anneli Angeling, vd på Frontit och vinnare av Årets VD 2018 Mellanstora företag, som kommer att tala under rubriken: ”Framgång med personligt och värderingsdrivet ledarskap”. Detta är även ett utmärkt tillfälle för dig som deltagare att nätverka och skapa nya, värdefulla kontakter.

Anneli Anneling

Anneli Angeling, Frontit - Årets VD 2018 Mellanstora företag

Anneli Angeling är vd för Frontit sedan 2012. Under hennes ledarskap har Frontit haft en imponerande tillväxtresa och uppnått fantastiska resultat. Detta samtidigt som företaget sju år i rad utsetts en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work.

IT, ledarskap och förändringsarbete har gått som en röd tråd genom större delen av hennes yrkesliv. Hon har bred erfarenhet från såväl offentlig verksamhet som industriföretag samt konsultverksamheter. Hon har tidigare bland annat drivit ABB Sveriges enhet för Management Consulting, och hon var med att byggde upp Framfabs kontor i Västerås. Innan Frontit kom hon från en tjänst som CIO på Forma Publishing Group.

Hon brinner för att skapa lönsamma välmående organisationer där människor trivs och utvecklas. Hennes ledarskapsfilosofi handlar om att peka ut en tydlig riktning, inkludera medarbetarna och visa tillit. Hon är övertygad om att ger man människor en tydlig och ärlig bild om vart man ska och varför så kommer de att mönstra på och göra allt för att hjälpa till.

Motivation.se

Motivation.se

Nybrokajen 7, 4tr
111 48 Stockholm

Tel: 08-410 223 40

info@motivation.se
www.motivation.se

Sök efter Utbildningar & Events