Seminarium

Kort om: Årets VD 2017: Så lyckas du förena hållbarhet med framgång

Stockholm:
22 Februari 2018 14:30 - 15:15
Personal & Chef, Ledarskapsscenen - Kistamässan, Arne Beurlings Torg 5 - Kista
Kategori:
Ledarskap

Årets VD 2017: Så lyckas du förena hållbarhet med framgång

När man har en genuin vilja att göra gott så kommer till sist också de ekonomiska resultaten att följa efter. Det menar Katarina Walter, vd för designbyrån Antrop och nyligen utsedd till Årets VD 2017.

Katarina Walter, Antrop AB - Årets VD 2017 Små företag

Katarina Walter, Antrop AB - Årets VD 2017 Små företag

Katarinas viktigaste mål i livet är att med sin yrkeskompetens bidra till ett bättre samhälle och en mer hållbar värld. Det är också en vision som genomsyrar arbetet på Antrop och en av orsakerna till företagets stora framgångar. I praktiken innebär det till exempel att Antrop primärt mäter sin framgång i hur mycket deras arbete bidrar till en hållbart samhälle.

Katarina Walter har med sin visionära ledarstil lyckats skapa vad hon kallar ett why för de anställda och verksamheten. 

– Vi vet varför vi finns och vad vi vill. Det har lockat till sig talanger som gärna vill jobba med oss, men också nya kunder och samarbeten som attraheras av vårt tydliga hållbarhetsfokus.

Katarina Walter är vd för designbyrån Antrop, hyllad föreläsare och aktuell som Årets VD 2017. Katarina har en bakgrund som beteendevetare, designer och strateg och är en av Sveriges främsta experter på hur man skapar kundnytta, affärsnytta och samhällsnytta med hjälp av tjänstedesign. Hennes företag Antrop har flera år i rad topprankats i Årets Byrå för att de har så nöjda kunder.

Motivation.se

Motivation.se

Nybrokajen 7, 4tr
111 48 Stockholm

Tel: 08-410 223 40

info@motivation.se
www.motivation.se

Sök efter Utbildningar & Events