Årets VD 2019 - WALK THE TALK

Motivation.se

Event

Kort om: Årets VD 2019 - WALK THE TALK

Stockholm:
6 November 2019 16:00 - 21:30
Hotel At Six
Arrangör:
Motivation.se
Tema:
WALK THE TALK - dags att agera nu för en hållbar framtid

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningen, direkt från arrangören. Det är helt kostnadsfritt och inte bindande!

Du måste godkänna vår integritetspolicy.

Årets VD 2019 - WALK THE TALK

Välkommen till Årets VD 2019, ett event för dig som arbetar på ledande position i näringslivet. Den 6 november kl 16.00 slår vi upp dörrarna till eventarenan på hotel At Six, i centrala Stockholm. Under kvällen utser vi Årets VD i kategorierna små, mellanstora och stora bolag samt Årets Unga VD. Arrangör och instiftare av priset är ledarskapssajten Motivation.se och det är för 8:e året i rad som vi uppmärksammar och premierar förebilder bland Sveriges vd:ar.

Temat för i år är "WALK THE TALK - dags att agera nu för en hållbar framtid

Det har länge pratats hållbarhet inom svenskt näringsliv. Nu är det dags att våga ta steget från att tänka strategiskt till att faktiskt agera. Vad kan en VD göra för att gå från ord till handling och säkra en bra framtid både för företaget och samhället?

Kom och träffa och lyssna till vd:ar som har tagit de första stegen och ta del av deras erfarenheter.

Vad får jag som deltagare?

Du får lyssna till inspirerande talare och få handfast kunskap att ta med dig hem till din egen verksamhet. Du får knyta nya värdefulla kontakter och njuta av god mat och dryck. Kvällens höjdpunkt blir naturligtvis som alltid prisutdelningen och presentationen av Årets VD.

I biljettpriset ingår

  • Inspirerande galakväll eventarenan hotel At Six
  • Nätverka med vd:ar och andra ledare
  • Gediget innehåll från scen med högaktuella ledare
  • Prisutdelningen av utmärkelsen Årets VD 2019 i fyra kategorier
  • Mingelmat & dryck
  • Vid större grupper än 5 pers, begär offert.

Mer information om Årets VD hittar du på www.aretsvd.se.

Varmt välkommen till Årets VD 2019!

Talare

Anna Ryott

Anna Ryott / Styrelseordförande i Summa Equity

Anna Ryott sitter även i styrelsen för Norrsken Foundation, Axel Johnson AB, Cake, Löfbergs, UNF Global Entrepreneurs Council, UNDP SDG Impact, World Childhood Foundation och Stockholm Sustainable Finance Center.

Eva Karlsson

Eva Karlsson / Vd Houdini Sportswear

Eva Karlsson utsågs 2018 till "Årets hållbara ledare" av Nätverket för Hållbart Näringsliv, NMC. Hon tilldelades priset för sina ambitioner att driva företagets hållbarhetsarbete inom de planetära gränserna. Klädvarumärket Houdini var först i världen att granska sin egen miljöpåverkan med hela planeten i fokus. Deras mål är att hela produktionskedjan ska vara hållbar år 2030.

Frida Boisen

Frida Boisen / Moderator

Frida Boisen har blivit utsedd till en av Sveriges topp 5 mest populära kvinnliga föreläsare och moderatorer. Med entusiasm och kunskap leder hon oss genom programmet och med sin passion och sitt engagemang lämnar hon ingen oberörd. Frida är även programledare för TV3:s "Trolljägarna" och "Lyxfällan", skriver böcker och föreläser om digitalisering och nu även kolumnist i Aftonbladet varje lördag.

Karin Bodin

Karin Bodin / Koncern-vd och ägare, Polarbröd

Karin Bodin utsågs förra året till Sveriges näst mäktigaste samhällsförändrare av Veckans Affärer och är flerfaldigt prisad för sina insatser inom miljö, jämställdhet och ledarskap. Polarbröd är ett familjeföretag med hundraåriga traditioner i norrländsk brödkultur och är idag Sveriges tredje största producent av matbröd. Företaget är självförsörjande på förnybar energi och vill vara en positiv kraft för omgivningen i omställningen mot en uthållig försörjning.

Lauri Rosendahl

Lauri Rosendahl vd, Nasdaq Stockholm

Lauri Rosendahl är vd för Nasdaq samt chef för European Equities and Post Trade. Nasdaq lyfter frågan att Sveriges börs-VDs måste ta ansvar och agera för att göra finansmarknaden mer hållbar. En mer hållbar kapitalmarknad är också en framtida konkurrensfördel. Nasdaq Stockholm var först i världen med en marknad för hållbara obligationer och 2017 införde man en form av hållbarhetsrapportering angående ESG-rapporteringen.

Per Winblad

Per Winblad / Vd och chefredaktör för Motivation.se

Per Winblad, är vd & chefredaktör för Motivation.se och har under 35 år utbildat och tränat över 5000 chefer och medarbetare i ledarskap och personlig utveckling.

Motivation.se

Nybrokajen 7, 4tr
111 48 Stockholm

Tel: 08-410 223 40

info@motivation.se
www.motivation.se

Följ företag:

  • Följ Motivation.se

Dela:

Bli medlem idag
Pressreleaser

Våra events


Det hållbara ledarskapet - Om att leda framtidens företag

Vi hälsar dig som är vd, styrelseledamot eller arbetar i en annan ledande befattning välkommen till Årets VD-frukostseminarium om det hållbara ledarskapet.

Läs mer Anmäl dig

28 November 2019 07:30 - 09:30
Plats: Stockholm

Kommande events

Facebook