Årets VD-frukostseminarie den 2 juni med Johnny Warström

Motivation.se

Frukostseminarium

Kort om: Årets VD-frukostseminarie den 2 juni med Johnny Warström

Stockholm:
Start: 2 juni 2022 07:45 - 09:15
Kostnad:
Kostnadsfritt
Arrangör:
Motivation.se tillsammans med vår huvudpartner Brightmill AB
Talare:
Johnny Warström, vd för Mentimeter och Årets VD 2021 i kategorin Medelstora företag.
Kategori:
Ledarskap , Organisation / verksamhet

Årets VD-frukostseminarie den 2 juni med Johnny Warström

Huvudpartner

SPP

Vi hälsar dig som är vd, styrelseledamot eller arbetar i en annan ledande befattning välkommen till Årets VD-frukostseminarie den 2 juni.

Vi bjuder dig på en god frukost och du får lyssna till ett spännande samtal med Johnny Warström, vd för Mentimeter som utsågs till Årets VD 2021 i kategorin Medelstora företag. Moderator är Per Winblad, chefredaktör Motivation.se och initiativtagare till Årets VD och deltar gör även Henrik Engstam , vd Brightmill som är en huvudpartner till Årets VD. Det här är även ett utmärkt tillfälle för dig som deltagare att nätverka och skapa nya, värdefulla kontakter

Med Johnny Warström som vd har bolaget och appen Mentimeter nått stora framgångar med en plattform som hjälper miljontals människor att göra sin röst hörd. Under hans ledarskap har bolaget stadigt ökat sin försäljning varje år, och blivit en positiv kraft för såväl medarbetarna som för hela samhället. En viktig anledning till framgångarna är Johnny Warströms ledarskap, som bland annat handlar om att utveckla ledare och att bevara kultur och medarbetarengagemang när företaget växer.

Johnny Warström brinner för hållbarhet i stort och smått; bolaget är klimatneutralt, har en jämn könsfördelning på ledande positioner och en stor mångfald bland medarbetarna. Som vd är Johnny Warström bra på att själv föregå med gott exempel med sin effektivitet och livsbalans.

Johnny Warström, Mentimeter AB

Johnny Warström, vd för Mentimeter och Årets VD 2021 i kategorin Medelstora företag.

Juryns motivering

"Årets VD för medelstora företag är en förebild på så många sätt. Med sitt inkluderande ledarskap har pristagaren byggt upp en fantastisk kultur som gör att människor känner sig trygga och känner arbetsglädje. Detta samtidigt som bolaget under förra året hade en kraftig tillväxt.

Som vd tar pristagaren aktivt ansvar för hur företagets påverkar samhället, ekonomiskt, miljömässigt och socialt. Genomgående är ett stort fokus på att göra positiv skillnad för varje enskild medarbetare och för samhället "

Program

07.45 - Frukost

08.00 - Introduktion

08.10 - Samtal med Johnny Warström, vd för Mentimeter

08.45 - Q&A och gemensam reflektion

09.00 - Möjlighet till nätverkande

09.15 - Slut

Datum

2 juni 2022 kl. 07.45 - 09.15

Plats

Brightmill AB, c/o Cecil Coworking, Norrlandsgatan 10, Stockholm

Pris

Frukostseminariet är kostnadsfritt.

Övriga Årets VD frukostseminarier 2022

Ytterligare två Årets VD-Frukostseminarier är planerade under året, så boka gärna in den 9 september och 25 oktober. Fler spännande samtal och spännande gäster utlovas. Mer info kommer senare.

Motivation.se

Nybrokajen 7, 4tr
111 48 Stockholm

Tel: 08-410 223 40

info@motivation.se
www.motivation.se

Följ företag:

  • Följ Motivation.se

Dela:

Bli medlem idag
Pressreleaser
Facebook
Instagram