Årets VD frukostseminarium med Pernilla Ramslöv - Långsiktighet – och ”amore”!

Motivation.se

Frukostseminarium

Kort om: Årets VD frukostseminarium med Pernilla Ramslöv - Långsiktighet – och ”amore”!

Stockholm:
Start: 11 Juni 2020 07:30 - 09:30
SPP, Vasagatan 10, 1 tr
Kostnad:
Kostnadsfritt
Talare:
Pernilla Ramslöv, Vd, NOX Consulting och Årets VD 2019 i kategorin Små företag
Kategori:
Ledarskap , Organisation / verksamhet

Årets VD frukostseminarium med Pernilla Ramslöv - Långsiktighet – och ”amore”!

Vi hälsar dig som är vd, styrelseledamot eller arbetar i en annan ledande befattning välkommen till Årets VD-frukostseminarium den 11 juni.

Då bjuder vi dig på en god frukost och du får lyssna till Pernilla Ramslöv Årets VD 2019 i kategorin Små företag. Pernilla kommer att prata om sitt ledarskap under rubriken: Långsiktighet – och ”amore”!

Detta är även ett utmärkt tillfälle för dig som deltagare att nätverka och skapa nya, värdefulla kontakter.

Pernilla Ramslöv, Årets VD 2019 Små företag.

Pernilla Ramslöv, Vd, NOX Consulting och Årets VD 2019 i kategorin Små företag

Juryns motivering: "Med en stark känsla för den potential som finns i en snabbrörlig värld har Årets VD i kategorin små företag blivit en viktig och inspirerande förebild i det svenska näringslivet. Pristagaren har på ett förtjänstfullt sätt visat att det går att hålla fast vid sina värderingar och gå sin egen väg men ändå utmana de stora elefanterna. Genom ett öppet och kärleksfullt ledarskap har Årets VD uppnått fantastiska resultat med en verksamhet som också bidrar till en bättre arbetsmarknad och en mer hållbar värld."

Om föreläsaren

Pernilla Ramslöv är VD och grundare av NOX Consulting, ett företag som har uppnått god lönsamhet genom att utmana de traditionella konsultbolagen och samtidigt skapa nya möjligheter för de många ”gigarbetare” som finns på den moderna arbetsmarknaden. Hemligheten bakom framgångarna är en stark kultur med ett stort mått av ”amore”, berättar Pernilla Ramslöv som utsågs till Årets VD 2019 i kategorin Små företag.

Pernilla Ramslöv har studerat på Kungliga Tekniska Högskolan, och blev redan då intresserad av entreprenörskap och startade ett cateringbolag medan hon fortfarande pluggade. Därefter jobbade hon i IT-branschen och i konsultbranschen, men tyckte inte att konsultbolagen var schyssta mot varken kunderna eller konsulterna. Det var ett av skälen till att hon startade NOX Consulting 2011.

Ledarskapet är en viktig nyckel till framgång där Pernilla jobbar mycket med det kärleksfulla ledarskapet.

- Våra ledord är kraft, mod, ansvar och Amore – kärlek! Jag tror på att man ska bekräfta det positiva hos människor och fokusera på styrkorna. Målet måste vara att göra varje medarbetare till sitt bästa jag. Vi har en kultur där vi hjälper varandra och sätter laget före jaget. Vi har noll intern konkurrens, istället tävlar vi mot omvärlden. Dessutom försöker vi att ha en kultur där vi omfamnar misslyckanden och ser dem som erfarenheter som gör oss rustade för framtiden, säger Pernilla Ramslöv.

En annan viktig aspekt i NOX verksamhet är hållbarhet och samhällsansvar. Hållbarhetstänket har funnits med i NOX Consulting ända från början. I grunden hänger det ihop med företagets vilja att tänka långsiktigt.

Affärer och företagande handlar ju om långsiktiga relationer, inte om kortsiktiga vinster. Därför är det viktigt för oss att ha hållbarhet som en integrerad del i arbetet. Vi satsar till exempel väldigt mycket på att ha hållbara medarbetare. Vi har bland annat tagit bort tidsrapporteringen i syfte att skapa flexibilitet. Vi har heller inga särskilda regler för hur man tar semester, utan vi uppmanar medarbetarna att ta så mycket semester som möjligt, säger Pernilla Ramslöv.

Förutom att företaget tar ett långsiktigt ansvar för de egna medarbetarnas välmående så satsar man också stort på olika CSR-projekt, som också ingår som en självklar del av NOX verksamhet.

Program

07.30 - Frukost
08.00 - Introduktion
08.10 - Pernilla Ramslöv, vd NOX Consulting
08.45 - Q&A och gemensam reflektion
09.15 - Summering
09.30 - Möjlighet till samtal och nätverkande
10.00 - Slut

Datum

11 juni 2020 kl. 07.30 - 09.30

Plats

SPP, Vasagatan 10, 1 tr, Stockholm.

Pris

Frukostseminariet är kostnadsfritt men vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48 timmar innan starttid utgår en No-show-avgift.

Övriga Årets VD frukostseminarier 2020

  • Torsdag 23 april: Årets Unga VD 2019 Petter Bengtsson
  • Torsdag 10 sept: Årets VD 2019 medelstora företag Annica Ånäs
  • Torsdag 1 okt: Årets VD 2019 stora företag Johan Skoglund

Motivation.se

Nybrokajen 7, 4tr
111 48 Stockholm

Tel: 08-410 223 40

info@motivation.se
www.motivation.se

Följ företag:

  • Följ Motivation.se

Dela:

Bli medlem idag
Pressreleaser

Våra events


Årets VD frukostseminarium med Petter Bengtsson - ”Brinn för visionen”

Vi hälsar dig som är vd, styrelseledamot eller arbetar i en annan ledande befattning välkommen till Årets VD-frukostseminarium den 23 april 2020.

Läs mer Anmäl dig

Start: 23 April 2020 07:30 - 09:30
Plats: Stockholm

Facebook
Instagram