Årets VD frukostseminarium med Petter Bengtsson - ”Brinn för visionen”

Motivation.se

Webinar

Kort om: Årets VD frukostseminarium med Petter Bengtsson - ”Brinn för visionen”

Stockholm:
Start: 23 April 2020 07:30 - 09:30
Online
Kostnad:
Kostnadsfritt
Talare:
Petter Bengtsson, Vd, Zynka Group och Årets Unga VD 2019
Kategori:
Ledarskap , Organisation / verksamhet

Årets VD frukostseminarium med Petter Bengtsson - ”Brinn för visionen”

Vi hälsar dig som är vd, styrelseledamot eller arbetar i en annan ledande befattning välkommen till Årets VD-frukostseminarium den 23 april.

Då bjuder vi dig på en god frukost och du får lyssna till Petter Bengtsson, Årets Unga VD 2019. Petter kommer att prata under rubriken: ”Brinn för visionen”.

Detta är även ett utmärkt tillfälle för dig som deltagare att nätverka och skapa nya, värdefulla kontakter.

Petter Bengtsson, Årets Unga VD 2019.

Petter Bengtsson, vd Zynka Group och Årets Unga VD 2019

Juryns motivering: "Årets Unga VD har med stor energi byggt upp en företagskultur där man tar tillvara på varje medarbetares utvecklingspotential och samtidigt bevarar en stark sammanhållning när bolaget växer. Med en tydlig vision och vilja att genom innovation och kreativitet förändra en traditionstung bransch leder pristagaren ett företag som på ett hållbart sätt driver på samhällsutvecklingen. Framtiden är redan här, och Årets Unga VD vet att den innebär oändliga möjligheter."

Om föreläsaren

Petter Bengtsson är VD för företaget Zynka Group som är marknadsledande inom digitalisering i bygg- och fastighetsbranschen. Zynka är ett snabbt växande företag som med hjälp av den digitala tekniken förändrar och effektiviserar byggprocessen, vilket leder till att man kan bygga smartare och mer hållbart.

Petter Bengtsson började jobba som VDC-ingenjör på Zynka 2015, men avancerade snabbt och är sedan 2017 vd för bolaget. Zynka har mer än fyrdubblat sin omsättning de senaste fyra åren, och under samma tid har man gått från 5 till 55 anställda.

Ledarskapet är förstås en viktig framgångsfaktor, och Zynkas vd tror framför allt att det är viktigt att skapa en stark företagskultur där medarbetarna känner att de kan och vill bidra till företagets visioner och mål.

Jag tycker att det är otroligt viktigt att skapa en vision som man brinner för, och sedan förmedla visionen till medarbetarna och väcka deras engagemang. Jag tror att alla människor kan göra fantastiska saker om de bara får rätt förutsättningar, och för att kunna ge dem det så måste man som ledare förstå hur människor fungerar, säger Petter Bengtsson, och fortsätter:

Det handlar också mycket om att ta på sig ett ansvar som ledare när man märker att någonting inte fungerar. Det kan inte bara handla om att den enskilda individen gör fel, utan som ledare måste man försöka förstå varför det inte fungerar och hur man kan ge medarbetaren rätt förutsättningar för att det ska fungera bättre.

Program

07.30 - Frukost
08.00 - Introduktion
08.10 - Petter Bengtsson, vd Zynka Group
08.45 - Q&A och gemensam reflektion
09.15 - Summering
09.30 - Möjlighet till samtal och nätverkande
10.00 - Slut

Datum

23 april 2020 kl. 07.30 - 09.30

Plats

Frukosten kommer att hållas online.

Pris

Frukostseminariet är kostnadsfritt men vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48 timmar innan starttid utgår en No-show-avgift.

Övriga Årets VD frukostseminarier 2020

  • Torsdag 11 juni: Årets VD 2019 små företag Pernilla Ramslöv
  • Torsdag 10 sept: Årets VD 2019 medelstora företag Annica Ånäs
  • Torsdag 1 okt: Årets VD 2019 stora företag Johan Skoglund

Motivation.se

Nybrokajen 7, 4tr
111 48 Stockholm

Tel: 08-410 223 40

info@motivation.se
www.motivation.se

Följ företag:

  • Följ Motivation.se

Dela:

Bli medlem idag
Pressreleaser

Våra events


Årets VD frukostseminarium med Pernilla Ramslöv - Långsiktighet – och ”amore”!

Vi hälsar dig som är vd, styrelseledamot eller arbetar i en annan ledande befattning välkommen till Årets VD-frukostseminarium den 11 juni 2020.

Läs mer Anmäl dig

Start: 11 Juni 2020 07:30 - 09:30
Plats: Stockholm

Facebook
Instagram