Årets VD-frukostwebinarie med Annica Ånäs - ”Att göra saker tillsammans!”

Motivation.se

Webinar

Kort om: Årets VD-frukostwebinarie med Annica Ånäs - ”Att göra saker tillsammans!”

Datum/plats:
Start: 10 September 2020 08:00 - 10:00
Online via Zoom
Längd:
Online via Zoom
Arrangör:
Motivation.se & värd för detta webinarie är en av våra huvudpartners Boyden.
Kategori:
Ledarskap , Organisation / verksamhet

Årets VD-frukostwebinarie med Annica Ånäs - ”Att göra saker tillsammans!”

Huvudpartners

Boyden
Interim Search
SPP

Vi hälsar dig som är vd, styrelseledamot eller arbetar i en annan ledande befattning välkommen till Årets VD-frukostwebinarium den 10 september.

Vi har nöjet att få lyssna till Annica Ånäs, vd Atrium Ljungberg och Årets VD 2019 i kategorin mellanstora företag. Annica kommer att prata om sitt ledarskap under rubriken: ”Att göra saker tillsammans!

Annica Ånäs, Årets VD 2019 Mellanstora företag

Annica Ånäs, Vd, Atrium Ljungberg och Årets VD 2019 i kategorin Mellanstora företag

Juryns motivering: "Årets VD i kategorin medelstora företag har en stark tro på kraften i organisationen och vikten av att involvera och utveckla medarbetare för att nå gemensamma mål. Genom ett engagerat och prestigelöst ledarskap har pristagaren uppnått en mycket god lönsamhet, samtidigt som företaget också bidrar med lösningar som gör skillnad i vardagen. Med tydliga grundvärderingar och en genuin omsorg om både människor och miljö leder Årets VD en verksamhet som är både långsiktigt hållbar och innovativ."

Som VD för fastighetsbolaget Atrium Ljungberg leder Annica Ånäs ett företag som både är väldigt lönsamt och tar ett stort ansvar för att driva en hållbar och innovativ stadsutveckling. Hennes framgångsrika ledarskap bygger på en  stark tro på samverkan för att nå gemensamma mål. Dessutom älskar hon sitt jobb!

Under Annica Ånäs ledning har Atrium Ljungberg varit väldigt lönsamt, med ett stadigt växande fastighetsbestånd och en stor projektportfölj. Atrium Ljungberg jobbar målmedvetet med stora, långsiktiga investeringar, vilket ger mycket goda resultat – samtidigt som det också ställer höga krav på ledarskapet.

När vi kommer in på den frågan betonar Annica återigen vikten av att vara många som jobbar åt samma håll.

Jag tycker att det är viktigt att man gör saker tillsammans, jag har en övertygelse om att fler tänker bättre än en. Samverkan är också ett av bolagets ledord säger hon, och fortsätter:

Men för att det här ska vara möjligt i praktiken så måste ledaren våga delegera både ansvar och befogenheter. För att kunna ta ansvar måste man ha ett tydligt mandat. Våra medarbetare uppskattar att ha fria tyglar inom givna ramar, säger Annica Ånäs.

Som fastighetsbolag har Atrium Ljungberg också en stor möjlighet att påverka samhället, vilket Annica ser som en helt grundläggande del av affärsverksamheten. Bolaget tar sitt samhällsansvar genom att utveckla levande och dynamiska områden, med en blandning av kontor, bostäder, handel, kultur, utbildning och vård. Platser som naturligtvis också ska vara hållbara.

För några år sedan så bestämde vi oss för att sätta upp tydliga mål kring hållbarhetsarbetet, och vår grundläggande vision är att vi ska bidra till en hållbar och innovativ stadsutveckling. Hållbarhet sparar pengar på sikt, det finns så många bra delar av hållbarhetsarbetet som kan vara väldigt positiva även för lönsamheten. I framtiden tror jag inte att man klarar sig över huvud taget om man inte är hållbar, så det är inte så mycket att fundera på. Just do it!

Program

08.00 - Introduktion
08.10 - Samtal med Annica Ånäs, vd Atrium Ljungberg
08.45 - Q&A och gemensam reflektion
09.00 - Slut

Datum

10 september 2020 kl. 08.00 - 09.00

Plats

Online via Zoom

Pris

Frukostwebinariet är kostnadsfritt.

Övriga Årets VD frukostwebinarier 2020

  • Torsdag 1 okt: Johan Skoglund, vd JM, Årets VD 2019 stora företag. Värd för detta webinarie är vår huvudpartner SPP.

Motivation.se

Nybrokajen 7, 4tr
111 48 Stockholm

Tel: 08-410 223 40

info@motivation.se
www.motivation.se

Följ företag:

  • Följ Motivation.se

Dela:

Bli medlem idag
Pressreleaser
Facebook
Instagram