Dimitris Gioulekas, Årets VD 2018 - om Ledarskap, Mångfald och Samhällsengagemang för långsiktig framgång

Motivation.se

Frukostseminarium

Kort om: Dimitris Gioulekas, Årets VD 2018 - om Ledarskap, Mångfald och Samhällsengagemang för långsiktig framgång

Stockholm:
13 Juni 2019 07:30 - 09:30
SPP Pension & Försäkring AB, Vasagatan 10
Kostnad:
Kostnadsfritt
Kategori:
Ledarskap

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningen, direkt från arrangören. Det är helt kostnadsfritt och inte bindande!

Du måste godkänna vår integritetspolicy.

Dimitris Gioulekas, Årets VD 2018 - om Ledarskap, Mångfald och Samhällsengagemang för långsiktig framgång

Vi hälsar dig som är vd, styrelseledamot eller arbetar i en annan ledande befattning välkommen till Årets VD-frukostseminarium. Vi bjuder dig på en god frukost och du får lyssna till Dimitris Gioulekas, vd på Knightec och vinnare av Årets VD 2018 Stora företag, som kommer att tala under rubriken: ”Ledarskap, Mångfald och Samhällsengagemang för långsiktig framgång”. Detta är även ett utmärkt tillfälle för dig som deltagare att nätverka och skapa nya, värdefulla kontakter.

Dimitris Gioulekas

Dimitris Gioulekas, vd Knightec - Årets VD 2018 Stora företag

Dimitris Gioulekas är vd Knightec sedan 2007. Sedan han började som vd har Knightec vuxit från ca 100 medarbetare till idag drygt 700. Knightec präglas av en stark företagskultur och en hög lönsamhet.

Dimitris brinner för att skapa lönsamma välmående organisationer där människor trivs och utvecklas. Hans ledarskapsfilosofi handlar om att ha en balans i sitt ledarskap. Att arbeta långsiktigt är lika viktigt som att leverera här och nu, och det ekonomiska resultatet är lika viktigt som företagskulturen. En god ledare ser både nuet och framtiden, både människan och affären. Och kompetens kommer före allting annat – det spelar ingen roll vem du är, det viktiga är vad du kan och vad du levererar.

Jag ser företagsledare som säger att kompetensen är det viktigaste, men sedan anställer de ändå bara personer som ingår i vänskapskretsen och det egna nätverket, eller personer som har pluggat på ”rätt” högskola. Om man verkligen prioriterar kompetens så syns det i mångfalden på företaget, säger Dimitris Gioulekas.

Just mångfalden är en fråga som han brinner extra mycket för. Knightec tar ett stort ansvar för mångfald, integration och framtidens arbetskraft.

Motivation.se

Nybrokajen 7, 4tr
111 48 Stockholm

Tel: 08-410 223 40

info@motivation.se
www.motivation.se

Följ företag:

  • Följ Motivation.se

Dela:

Bli medlem idag
Pressreleaser
Facebook