Frukostseminarium

Kort om: Katarina Sjögren Petrini, Årets VD 2017 om att leda ett företag i en mycket spännande - och utmanande - bransch: resebranschen

Stockholm:
22 Oktober 2018 07:30 - 09:30
Chefsnätverket Close, Ingång Götgatan 14, 4 tr, Stockholm.
Kostnad:
Kostnadsfritt
Kategori:
Ledarskap

Katarina Sjögren Petrini, Årets VD 2017 om att leda ett företag i en mycket spännande - och utmanande - bransch: resebranschen

Vi hälsar dig som är vd, styrelseledamot eller arbetar i en annan ledande befattning välkommen till Årets VD-frukostseminarium den 22 oktober.

Då bjuder vi dig på en god frukost och du får lyssna till när Katarina delar med sig av sina erfarenheter kring Tickets resa samt hennes syn på VD:ns roll för att skapa ett företag med ett starkt varumärke, stark gemenskap och inte minst – en stor portion jäkla anamma.

"Ticket lever i en värld där konkurrensen är stenhård och marginalerna mycket låga, och jag älskar att alltid behöva vara lite på tårna. Många av våra konkurrenter ser försäljning av resor endast som en transaktion. Jag tror att kundfokus och service är något som alltid lönar sig i slutändan, och hos Ticket är kundlojalitet något centralt som vi har med oss i allt vi gör. Som VD är det min uppgift att se till att Tickets klimat är tillåtande, energigivande och hela tiden med höga ambitioner att tillsammans bli lite bättre, hela tiden.”, säger Katarina Sjögren Petrini.

Detta är även ett utmärkt tillfälle för dig som deltagare att nätverka och skapa nya, värdefulla kontakter.

Katarina Sjögren Petrini, Ticket Leisure Travel AB - Årets VD 2017 Mellanstora företag

Katarina Sjögren Petrini, Årets VD 2017.

Katarina Sjögren Petrini, vd för Ticket, Nordens ledande resebyråkedja. Katarina har lett Ticket genom många olika kriser och företaget har ökat sin försäljning online kraftigt, samtidigt som butikerna ökat med många rekordår i följd, alltid med både medarbetarna och företagets resultat i fokus.

Motivation.se

Motivation.se

Nybrokajen 7, 4tr
111 48 Stockholm

Tel: 08-410 223 40

info@motivation.se
www.motivation.se

Sök efter Utbildningar & Events