Seminarium

Kort om: Sofi Franzén, Årets VD 2018 - Att skapa framgång tillsammans med sina medarbetare

Stockholm:
21 Februari 2019 15:00 - 15:45
Personal & Chef, Ledarskapsscenen - Kistamässan, Arne Beurlings Torg 5 - Kista
Kategori:
Ledarskap

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningen, direkt från arrangören. Det är helt kostnadsfritt och inte bindande!

Du måste godkänna vår integritetspolicy.

Sofi Franzén, Årets VD 2018 - Att skapa framgång tillsammans med sina medarbetare

Sofi Franzéns bolag Eventyr har arbetat långsiktigt för att skapa starka kundrelationer och hög kundnöjdhet, samtidigt som både omsättning och resultat har ökat. Hur skapar man en företagskultur som ger framgång, men som också är hälsosam i en allt mer krävande omvärld? Hur kan individens målsättningar kombineras med teamets och bolagets? Och hur bygger man en ärlig feedback-kultur?

Sofi Franzén, Årets VD 2018

Sofi Franzén, Eventyr AB - Årets VD 2018 Små företag

Nyckeln är att ha tydliga målsättningar som personalen känner sig delaktiga i, och att skapa en struktur som gör det enkelt att göra ett bra jobb, säger Sofi Franzén.

Idag är Eventyr ett starkt varumärke med hög räckvidd i sociala kanaler. Företaget omsätter över 130 Mkr och har 30 fast anställda plus cirka 50 deltidsarbetande. Kunderna är framför allt stora svenska bolag. Uppdragen varierar från strategiska konsultationer kring möteskommunikation, till att bygga VR-lösningar för ökat engagemang och internationella möten för flera tusen deltagare.

Sofi Franzén, grundare och VD på eventbyrån Eventyr, berättar om hur tydliga målsättningar och nyfikenheten på andras drivkrafter skapat rekordresultat och en stark företagskultur. Sofi har mottagit utmärkelsen Årets VD 2018 samt var 2018 års finalist i Entrepreneur of the year, Stockholm.

Motivation.se

Motivation.se

Nybrokajen 7, 4tr
111 48 Stockholm

Tel: 08-410 223 40

info@motivation.se
www.motivation.se

Sök efter Utbildningar & Events