Srmed Majid, Årets Unga VD 2018 - Vikten av att bidra till samhällsnyttan och ge människor hopp om en bättre framtid.

Motivation.se

Frukostseminarium

Kort om: Srmed Majid, Årets Unga VD 2018 - Vikten av att bidra till samhällsnyttan och ge människor hopp om en bättre framtid.

Stockholm:
6 September 2019 07:30 - 09:30
SPP Pension & Försäkring AB, Vasagatan 10
Kostnad:
Kostnadsfritt
Kategori:
Ledarskap

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningen, direkt från arrangören. Det är helt kostnadsfritt och inte bindande!

Du måste godkänna vår integritetspolicy.

Srmed Majid, Årets Unga VD 2018 - Vikten av att bidra till samhällsnyttan och ge människor hopp om en bättre framtid.

Vi hälsar dig som är vd, styrelseledamot eller arbetar i en annan ledande befattning välkommen till Årets VD-frukostseminarium den 6 september. Då bjuder vi dig på en god frukost och du får lyssna till Srmed Majid, Årets Unga VD 2018. Srmed kommer att prata om Vikten av att bidra till samhällsnyttan och ge människor hopp om en bättre framtid. Detta är även ett utmärkt tillfälle för dig som deltagare att nätverka och skapa nya, värdefulla kontakter.

Sermed Majid, Årets Unga VD 2018.

Srmed Majid, vd Tandcentralen - Årets Unga VD 2018

Srmed Majid som blev Årets Unga VD 2018 är verksam som vd i Tandcentralen och grundade verksamheten 2013. Han har satsat mycket på utveckling, alltifrån ökad personalkompetens till innovativa digitaliserade tandvårdslösningar för att effektivisera och förbättra vårdflödet. Srmed vision och mål har ständigt varit en röd tråd genom verksamheten och dess utveckling. En vision om att skapa en verksamhet som blommar ekonomiskt samtidigt som den bidrar till samhället har han lyckats med väl.

Idag är Tandcentralen en ansvarstagande aktör inom tandvårdsbranschen som verkar i socioekonomiskt utsatta områden. En privat aktör som valt att ta samhällsansvar i områden där Folktandvården inte kunnat fullfölja sitt uppdrag. Tandcentralens tjugo medarbetare bidrar dagligen till en bättre munhälsa och välmående för patienter både från Sverige och utomlands.

Verksamheten bedriver allmän och specialisttandvård, men är även verksam i olika samhällsprojekt som främjar god munhälsa och utbildning. Tandcentralen är ett tydligt exempel på hur gott entreprenörskap kan bidra väldigt starkt till att stärka integrationen, och över lag skapa ett gott samhälle. I socioekonomiskt utsatta områden är det särskilt viktigt att det finns goda krafter som ger hopp om en bättre framtid.

Entreprenörskap handlar om att få människor engagerade, och att leda människor i gemenskap. Det samhället kan göra för att främja det är att ge människor redskap för att kunna utvecklas och växa, säger Srmed Majid.

Motivation.se

Nybrokajen 7, 4tr
111 48 Stockholm

Tel: 08-410 223 40

info@motivation.se
www.motivation.se

Följ företag:

  • Följ Motivation.se

Dela:

Bli medlem idag
Pressreleaser
Facebook