Event

Kort om: Spanarna på Future Street - årets spanarkonferens 2017

Datum/plats:
14 December 2017
Uppsala universitet, Humanistiska teatern
Arrangör:
noden ab/ LoL ledarskap
Föredragshållare:
Gabriella Ahlström Spanarna P1, Robin Teigland professor Handelshögskolan, Bodil Jönsson professor Lunds universitet, Kjell Lindström & Niklas Lundblad
Tema:
Utan spaning ingen aning- årets spanarhändelse!

Spanarna på Future Street - årets spanarkonferens 2017

Gabriella Ahlström är moderator och författare och har en bakgrund som journalist. Hon medverkar regelbundet i panelen på radioprogrammet Spanarna i Sveriges Radio och är författare till böcker som ”Sirener” och ”Ecce Homo – berättelsen om en utställning”.

Bodil Jönsson är professor emerita i rehabiliteringsteknik på Certec vid Lunds universitet. Hon är fysiker, forskare, författare och folkbildare. För den breda allmänheten är hon känd från ”Fråga Lund” och böckerna ”10 tankar om tid” och ”Tio år senare”. År 2016 tilldelades Bodil Tage Danielsson-priset som utdelas vartannat år till en förtjänt humanist i Tage Danielssons mening och anda.

Robin Teigland är professor i företagsekonomi vid Handelshögskolan. Hon har särskilt intresserat sig för hur internet, sociala medier, kryptovalutor och annan ny teknik som 3D-skrivare och blockkedjor möjliggör för självorganiserande grupper att skapa värde utanför organisationens traditionella gränsar och hur det utmanar institutionella strukturer.

Niklas Lundblad är föreläsare, programledare och författare. Tidigare utvecklingschef på IPF och chef för ledarutvecklingen vid SLU. Författare till böcker som ”Fönster mot framtiden”, ”Spanarna på Future Street” och ”Organisationer söker sin omvärld”.

Kjell Lindström är föreläsare, trendspanare och författare. Han ger sedan 2005 ut omvärldsbevaknings-brevet ”noden trender”. Författare till bl a ”Den nakna Ledningsgruppen” . Kjell erhöll 2013 ”Magnus Söderström-priset” för sina insatser för svenskt personalarbete.

 

Målgrupp Konferensen riktar sig till dig som är intresserad av omvärldsbevakning, sitter i ledningsgrupp, är chef/ ledare eller i andra strategiska positioner i offentlig eller privat verksamhet. 

Magnus Söderström-stolen Uttrycket "utan spaning ingen aning" var ett av professorn och legendaren Magnus Söderströms favorituttryck. Vid varje spanarkonferens utser vi årets trendspanare som får stol nr 1 - hedersstolen i Humanistiska teatern. 

Datum Den 14 december 2017 

Tid Start med kaffe 8.30 och avslut ca 15.30

Plats Humanistiska teatern- Uppsalas nya arena för dialog och samtal, Thunbergsvägen 3-5, Uppsala

Kostnad Konferenspriset är 4 700 kr (exkl moms). Fika, lunch samt dokumentation ingår. Faktura skickas vid anmälan. 

Frågor Hör gärna av dig om du vill veta mer om konferensen. Ring Kjell Lindström på 070-569 50 81 eller Niklas Lundblad på 070-540 32 39 eller maila info@noden.se

Noden AB

Besöksadress

Storgatan 28A
753 31 Uppsala
 

Postadress

Mellanvägen 4A
756 45 Uppsala

Tel: +46 (0) 18 10 28 20

info@noden.se
noden.se

Sök efter Utbildningar & Events