Noden AB

Noden är ett Uppsalabaserat kunskapsföretag som sedan 1996 arbetar med verksamhetsutveckling, utbildning, coaching och föreläsningar.

Våra kunder kommer från både privat, offentlig och ideell sektor.

Vi har under åren uppmärksammats för våra mycket kvalificerade nätverk med både forskare och verksamhetsansvariga i alla typer av branscher.

Vi har långa samarbeten med respekterade aktörer som Uppsala universitet, Handelshögskolans Executive Education, Mgruppen och IPF i Uppsala.

Noden har genomfört ett stort antal egna konferenser, seminarier och lärresor både i Sverige och internationellt. Vi har vårt huvudkontor i Uppsala, ett norrlandskontor i Hudiksvall och vårt spanska El Node i Almunecar, Spanien.

Noden spanar på omvärlden och ger varje vecka ut det kostnadsfria – och uppskattade! – fredagsbrevet "noden trender" till ca 8.200 prenumeranter.

Hösten 2016 är vi aktuella med böckerna "Den sanna organisationen" - som diskuterar kyrkans framtid samt "Den nakna ledningsgruppen".

Dessutom driver noden debatt kring ledarskap, organisation och HR/personalarbete i branschpressen.

Noden AB

Besöksadress

Storgatan 28A
753 31 Uppsala
 

Postadress

Mellanvägen 4A
756 45 Uppsala

Tel: +46 (0) 18 10 28 20

info@noden.se
noden.se

Dela:

Nyheter

Våra kurser


Management & Framtid

Seminariet innehåller paradigmbrytande, inspirerande och nytänkande resonemang rörande organisation och ledarskap.

Läs mer Anmäl dig Plats: Stockholm


Diplomerad trendspanare

Målet med utbildningen Diplomerad trendspanare är att förse dig med kunskaper i form av teorier, modeller och verktyg för att bedriva en professionell och strategisk omvärldsbevakning i ditt företag/ organisation ...

Läs mer Anmäl dig Plats: e-utbildning

Sök efter Utbildningar & Events

LinkedIn
Facebook