PerformancePotential

PerformancePotential PerformancePotential

PerformancePotential

Ta tillvara hela potentialen

Kunskapssamhället är mer komplext än tidigare och ställer högre krav på förståelse om både uppdrag, verksamheter och människor. Vårt koncept Potential Management™ och vår metod att åskådliggöra perspektiv och preferenser, kallar vi Preferensanalys™. Den hjälper verksamheter att koppla samman affären med organisationens hela potentialen på ett modernt och tidsenligt sätt över tid. PerformancePotentials metod överför kunskap med syfte att skapa ett självständigt och kontinuerligt användande i organisationen.

Tillsammans med vårt verktyg för datainsamling kan verksamheter möjliggöra att strategier och mål uppnås genom rätt valda aktiviteter. Metoden baseras på HUR och VAD kunder och medarbetare väljer att genomföra aktiviteter och vilka val och prioriteringar som råder. Metoden sträcker sig utanför vilka personligheter eller drivkrafter som finns och ger därför ett verklighetsbaserat resultat som också bidrar till ökad produktivitet i både affär och organisation.

Vad gör PerformancePotential?


Lyssna till vår kund ITF


Vårt verktyg och metod

Med PerformancePotentials metod och verktyg VerksamhetensDNA™ och ArbetsrelateratDNA™ kan verksamheter öka sin produktivitet på ett hållbart sätt. Den säkerställer att satta strategier och mål verkligen kommer att implementeras. Implementationen är enkel och tidseffektiv och passar in i befintliga arbetsflöden. Verktyget kan användas av organisationen på egen hand utan konsultinsatser. Nyttan kommer alla tillhanda, både chefer, medarbetare och HR-funktionerna. Det unika är att kopplingen mellan verksamhetens uppdrag och individens potential konkretiseras, till skillnad från traditionella metoder.

Genom årlig uppföljning av "DNA Index" kan dessutom förflyttning och förändring synliggöras och ledas över tid.

Se vår film om hur vi implementerar VerksamhetensDNA™/ArbetsrelateratDNA™


Lyssna till vår kund Avanza


Vd:ar slarvar med utvärderingen av företagskulturen

Läs VD Tidningens artikel om vår undersökning PotentialBarometern 2018.


Se filmen från vårt seminarium i Almedalen 2018

Under Almedalsveckan i Visby bjöd vi in till ett mingel kombinerat med samtal på ämnet:  När organisationskulturen har makten! – samtal med kloka ledare om utmaningen att få sina visioner att hända och kunna ta tillvara potentialen på djupet. Med oss på scen hade vi Rikard Josefson, VD Avanza, Marika Philipson, VD Särnmark koncernen och Ulrica Hedman, VD Länsförsäkringar Uppsala. Även Karin Jordås, Generalsekreterare Mentor medverkade. Hon gav oss en kort inblick i ungdomars syn på värderingar och hur det kan komma att påverka våra verksamhetskulturer på sikt.

Se filmen här


Korta intervjuer med våra Almedalstalare

Låt dig inspireras av våra kloka talare från Almedalen som delar med sig av sina erfarenheter kring verksamhetskultur, värderingar, utmaningar att få fäste för sin vision, förändringsarbete med mera.

Läs intervjuerna här

Senaste månadens Nyhetsbrev

I november månads Nyhetsbrev intervjuar vi Mike Owilli, VD och grundare av Borg & Owilli och Johan Sandström VD på Cereb.

Läs hela nyhetsbrevet här


PerformancePotentials företagspresentation 

Ladda gärna ner vår presentation här

Adress:
PerformancePotential AB
Sveavägen 98
113 50 Stockholm
 
info@performancepotential.se
www.performancepotential.se

Dela:

Nyhetsbrev

Signa upp på vårt Nyhetsbrev

Ja, tack!

Läs vårt senaste Nyhetsbrev här.

VD Blog: Tankar om Ledarskap
Facebook