Jobbmatchningstest ProfileXT (PXT®) Certifieringsutbildning

Profiles International

Öppen utbildning

Kort om: Jobbmatchningstest ProfileXT (PXT®) Certifieringsutbildning

Stockholm:
Start: 20 Februari 2020 09:30 - 17:00
Profiles Internationals kontor på Engelbrektsplan 2, vån 3
Längd:
2 dagar
Kostnad:
13 900 kr
Kategori:
HR

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningen, direkt från arrangören. Det är helt kostnadsfritt och inte bindande!

Du måste godkänna vår integritetspolicy.

Jobbmatchningstest ProfileXT (PXT®) Certifieringsutbildning

Lär dig marknadens mest utvecklade jobbmatchningstest!

Målgrupp/behov

Verktygen lämpar sig för dig som är konsult, rekryterare, HR-funktion eller chef. Några av många användningsområden är för att analysera individ, grupp eller organisation, rekrytera, bemanna och omplacera samt för att utveckla djupare insikter, coacha för framgång mm. Med PXT® får du en optimal funktion för jobbmatchningstest mot specifika positioner och kravprofiler. Har du vårt system får du branding och gratis rapport- och kravprofilhantering.

PXT® ger en djup och objektiv insikt genom att mäta:

  • Tankesätt (begåvning och logik)
  • Inlärning
  • Beteendedrag
  • Yrkesintressen
  • Matchning mot kundanpassade kravprofiler

Upplägg

Bakgrund och uppbyggnad av PXT® samt stöd för framtagande av matchningsbara kravprofiler. Genomgång av verktygen, träning i återkoppling, rapporters användningsområden samt Profiles Assessment Center. Kursen är två dagar lång, mellan kurstillfällena tränar du återkoppling med dina övningsklienter. 

Förberedelse/hemarbete

Gör en egen PXT® jobbmatchningstest. För nya kunder skickar vi ut en länk, meddela oss vilken tjänst du vill matchas mot och vi tar fram rapporter. Är du avtalskund: gör en PXT® i ert system, vi meddelar vilka rapporter du behöver. Identifiera 2 personer som du ska låta göra en PXT med (som övningsklient).

Tid och plats

Kl 09.30-17.00 dag 1 och uppföljning dag 2 kl 09.30-17.00 (datum bokas med gruppen, ca 3 veckor efter första kurstillfället). Välkommen till Profiles Internationals kontor på Engelbrektsplan 2, vån 3. Stockholm. Portkod meddelas i bekräftelsen.

Kursledare

Peter Moberg och delvis Mona Berggren.

Kostnad

Pris för avtalskunder är 13 900 kr. För kunder utan avtal är priset 17 900 kr inkl 3 tester. Om ni är 2 från samma företag så betalar den andra endast 50% av kursavgiften. Vid omcertifiering betalar du endast halva kostnaden. Kostnaderna är exkl moms och faktureras och betalas vid anmälan. Anmälan är bindande, men kan överlåtas till kollega.

Läs om PXT® här.

Profiles International

Profiles International Sweden,
Engelbrektsplan 2, vån 3
S-114 34 STOCKHOLM
Sweden
+46 (0)700 915960

info@profilesinternational.se
profilesinternational.se

Följ företag:

  • Följ Profiles International

Dela:

Våra utbildningar


Utbildning i DISC PPI™ Färgerna

DISC-verktyget är både enkelt och kraftfullt, används för att coacha och utveckla medarbetare/team, förebygga och hantera konflikter.

Läs mer Anmäl dig

Start: 5 Februari 2020 09:30 - 16:30
Plats: Stockholm

Kommande utbildningar