Utbildning i DISC PPI™ Färgerna

Profiles International

Öppen utbildning

Kort om: Utbildning i DISC PPI™ Färgerna

Stockholm:
7 November 2019 09:30 - 16:30
Profiles Internationals kontor på Engelbrektsplan 2, vån 3
Längd:
1 + 1/2 dag
Kategori:
Coaching

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningen, direkt från arrangören. Det är helt kostnadsfritt och inte bindande!

Du måste godkänna vår integritetspolicy.

Utbildning i DISC PPI™ Färgerna

Målgrupp/behov utbildning i DISC PPI™ Färgerna

DISC är världens mest använda verktyg för team, ledare och medarbetare som vill öka sina prestationer samt utveckla sin självkännedom och kommunikation. DISC-verktyget är både enkelt och kraftfullt, används för att coacha och utveckla medarbetare/team, förebygga och hantera konflikter. Många har börjat använda DISC som ett sätt att matcha personlighetsdrag för att hitta rätt person på rätt plats. Utbildningen gör dig certifierad i utförande och återkoppling av DISC-analyser.

Upplägg

Bakgrund och uppbyggnad av DISC-modellen (PPI, Profiles Prestationsindikator™ och PPI Team®). Vi går igenom användningsområden, eget resultat och återkoppling. Vi tränar i att återkoppla.

Förberedelse/hemarbete

Gör en egen DISC/PPI™-analys före dag 1. Mellan kursdag 1 och 2 bjuder du som deltagare på 1-2 PPI™-analys för övningsklienter och tränar återkoppling på dem så att certifiering och diplomering kan göras.

Tid och plats

Kl 09.30-16.30 dag 1, halvdagsuppföljning ca 3 veckor därefter (datum och tid fastställs tillsammans med gruppen under dag 1). Välkommen till Profiles Internationals kontor, Engelbrektsplan 2, vån 3, Stockholm.

Kursledare

Peter Moberg och Mona Berggren.

Kostnad

Avtalskunder betalar 6500 kr för kursen inklusive 3 st DISC/PPI™. Har du inte avtal med oss så kostar kursen 9900 kr inklusive 3 st DISC/PPI analyser. Anmäler du minst 2 personer från samma företag så får den/de andra 50% rabatt på kursavgiften. Anmälan är bindande, men kan överlåtas.

Mer om utbildning i DISC PPI Färgerna här.

Profiles International

Profiles International Sweden,
Engelbrektsplan 2, vån 3
S-114 34 STOCKHOLM
Sweden
+46 (0)700 915960

info@profilesinternational.se
profilesinternational.se

Följ företag:

  • Följ Profiles International

Dela:

Våra utbildningar


Jobbmatchningstest ProfileXT (PXT®) Certifieringsutbildning

Lär dig marknadens mest utvecklade jobbmatchningstest!

Läs mer Anmäl dig

10 Oktober 2019 09:30 - 17:00
Plats: Stockholm