Projektnäring

Projektnäring – den inspirerande mötesplatsen för projektproffs!

Projektnäring startade 2011 och varje år hålls en vårträff i maj och en höstträff i november vid Stockholm Waterfront Congress Centre. Den senaste träffen lockade över 250 personer.

Till varje träff kommer två inspirerande föreläsare som ger dig nya och utmanande perspektiv på projektledning och ledarskap som utvecklar dig i din roll. Genom vårt samarbete med Svenska Projektakademien utses också varje år Årets Projektledare i Sverige på Projektnärings höstträff och du får ta del av vinnarens erfarenheter, lärdomar och nycklar till framgång.

Projektnäring är en oberoende och icke vinstdrivande satsning för kompetensutveckling och har som syfte att vidareutveckla projektledare. Alla eventuella överskott går till genomförande av kommande träffar och deltagarna ges möjlighet att påverka inriktningen på kommande träffar.

Det som skiljer Projektnäring från liknande event är att vi valt bort sponsorer och utställare, vi vill att allt fokus ska ligga på dig som deltagare och ditt nätverkande på plats med andra projektproffs.

Förutom att du kan köpa en singelbiljett så har vi även förmånliga paketerbjudanden för företag och organisationer. Många deltar regelbundet och tar chansen att genom Projektnäring bygga upp ett nätverk med andra projektproffs i Sverige. Välkommen, du också!

Läs mer på www.projektnaring.se

SAGT OM PROJEKTNÄRING

Under alla år som jag gått på Projektnäring har det alltid varit mycket bra föreläsare.
Efteråt är jag full av energi och ny inspiration!

Var bland det proffsigaste jag har varit på!”

Jätteinspirerande med dessa träffar. Våra projektledare tycker
det ger mer än långa kurser!

Jättebra talare! Trevligt mingel där man kunde
knyta många nya och intressanta kontakter.

Projektnäring

Stockholm Waterfront Congress Centre
Nils Ericsons Plan 4
STOCKHOLM

eller hör av dig till:
Ulf Bengtsson
Tel: 070-588 65 13

info@projektnaring.se
www.projektnaring.se

Dela:

Sök efter Utbildningar & Events