Roi Rekrytering

Roi Rekrytering

Helhetsleverantör inom Rekrytering

Vi är en helhetsleverantör inom Rekrytering, Annonsering, Utbildning, Employer Branding och ledarskapsutveckling. Vi erbjuder en teknisk plattform, Roi Workspace som support. Vi strävar alltid efter att ligga i framkant med de trender och utvecklingar som påverkar rekryteringsbranschen samtidigt som vi vet att stabilitet är oerhört viktigt.

Så oavsett om du vill testa något nytt eller köra det gamla vanliga – vi har lösningen som passar just dig!

Vi har flera smarta lösningar:

Eller vill du bara träffas och prata rekrytering? Hör av dig till oss så pratar vi vidare!

Sedan start, 2009, har Roi Rekrytering haft en nyfikenhet kring trender och ny utveckling som både kan påverka rekryteringsbranschen men även driva digitaliseringen. Roi Rekrytering har på många sätt varit ledande i denna utveckling, såväl genom lanseringar av tjänster så som Social Media annonsering, som till att vara först i Sverige att GDPR anpassa hela rekryteringsförfarandet. Roi WorkSpace

Nu har vi även lanserat Sveriges första rekryteringsplattform – framtidsäkra din rekryteringsprocess

Som en del av Roi WorkSpace får du tillgång till ett enkelt rekryteringsverktyg där du med tiden kommer få tillgång till AI funktioner för att underlätta rekryteringsprocessen.  Roi Workspace syfte är att driva en framtidssäkrad förändring inom en väldigt traditionell marknad. Vill du veta mer om hur du kan rekrytera med hjälp av framtidens teknologi så är du varmt välkommen att höra av dig!

Nätverka på ett sätt som passar dig!

Vi tror inte att alla gillar stora sällskap och är bekväma med att ta plats. Vi tror däremot på att alla har utbyte av att träffa andra med liknande utmaningar och situationer. Därför skapade vi HRFORUM och VDFORUM. Två unika forum med små grupper där man träffas regelbundet för att bli inspirerad av externa föreläsare och dela med sig av sina erfarenheter.

Läs mer!

Roi Rekrytering

Tel
0770 110 177

Stockholm
Alströmergatan 20,
112 47 Stockholm

Malmö
Gasverksgatan 9,
211 29 Malmö

roirekrytering.se
info@roirekrytering.se

Följ företag:

  • Följ Roi Rekrytering

Dela:

Roi Nyhetsbrev

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Ja, tack!

Roi Blogg
Facebook