HRFORUM AllStar

Roi Rekrytering

Event

Kort om: HRFORUM AllStar

Malmö:
3 Oktober 2019 16:00 - 21:00
Ballroom, Scandic Triangel, Malmö
Kostnad:
Evenemanget är kostnadsfritt
Tema:
Hur påverkar AI din roll som HR?
Kategori:
HR

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningen, direkt från arrangören. Det är helt kostnadsfritt och inte bindande!

Du måste godkänna vår integritetspolicy.

HRFORUM AllStar

HRFORUM

Välkommen till HRFORUM Allstar 2019

Digitaliseringens framfart har påverkat oss alla och i kölvattnet växer sig AI allt starkare. Teknik som tidigare endast varit tillgänglig för stora bolag är nu tillgänglig för alla, stora som små.

Temat för årets HRFORUM Allstars är AI och framtidens teknologi och kvällen bjuder på intressanta paneldebatter och föreläsningar.

Hur påverkar det dig som arbetar med HR och rekrytering? Vilken teknik finns att tillgå redan idag? Hur tillförlitlig är den och hur påverkar den HR i vardagen? Detta är några frågor vi hoppas få svar på.

Häng med oss in i framtiden och anmäl dig redan idag till årets HRFORUM AllStar!

Anna-Lena Brundin

Anna-Lena Brundin

Kvällens moderator

Anna-Lena Brundin

Årets HRFORUM AllStar modereras av Anna-Lena Brundin, aktuell i den senaste Oscarsnominerade svenska filmen "En man som hette Ove", har gjort allt från att underhålla Sverige, skriva böcker till att sjunga – och nu ska hon även hjälpa oss att navigera igenom HRFORUM AllStar.

Nicholas Fernholm

Nicholas Fernholm

Kvällens föreläsare

Nicholas Fernholm

Chef för transportrobotarna på Nya Karolinska sjukhuset i Solna fokuserar i sin föreläsning på hur teknik påverkar oss och hur AI, nya generationen och automation är nycklarna för att förstå och förbereda sig för framtiden. Nicholas Fernholm går in på den viktigaste tekniken och möjligheterna i den nya världen och hur vi ska, eller kanske mer bör, förhålla oss till den.

HRFORUM AllStar

Årets HRProfil 2019

Vi kommer självklart även att utse Årets HRProfil 2019! Årets nya kriterie är framtidstänk och driv med förmåga finna digitala lösningar för att framtidssäkra organisationen tillsammans med våra stående kriterier – affärsförståelse och HR-kunnande.

Har du någon du önskar nominera till årets HRProfil 2019 så skicka namn och en kort motivering till Jenny Sandén på jenny.sanden@roirekrytering.se.

Roi Rekrytering

Tel
0770 110 177

Stockholm
Alströmergatan 20,
112 47 Stockholm

Malmö
Gasverksgatan 9,
211 29 Malmö

roirekrytering.se
info@roirekrytering.se

Följ företag:

  • Följ Roi Rekrytering

Dela:

Roi Nyhetsbrev

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Ja, tack!

Roi Blogg
Facebook