Workshop

Kort om: Prova-på-workshop om Fyrarummaren

Stockholm:
30 November 2017 17:30 - 20:30
Barnhusgatan 16
1295 SEK
6 December 2017 09:00 - 12:00
Barnhusgatan 16
1295 SEK
Kostnad:
1295 kr
Arrangör:
STQM Management AB
Föredragshållare:
Jessica McLellan
Tema:
Workshop om Fyrarummaren
Kategori:
Ledarskap

Prova-på-workshop om Fyrarummaren

Varför Fyrarummaren?

Fyrarummaren är ett kraftfullt verktyg som bygger på en effektiv och stark metodik. Den förutsätter allas aktiva medverkan och bidrag med personliga erfarenheter. Kombinationen av teori och metodik är unik i sitt slag och mycket produktiv – den skapar kraft och mod även i svåra lägen och gör Fyrarummaren konkret och användbar i vardagen.

Vi bygger upp teorin tillsammans och prövar den i några praktiska tillämpningar. Du får med dig ett praktiskt verktyg att använda i din vardag.

För vem

Fyrarummaren är användbar i ett utvecklande ledarskap, inför och i en förändring, konflikthantering, förändringsledning och coachning.

Bakgrund

Claes Janssen är teorins upphovsman. Han är psykolog, författare och forskare och det är hans gedigna och mångåriga forskning och arbete som mynnat ut i Fyrarummaren. Verktyget används idag av flera stora företag som till exempel IKEA och Svenska kyrkan. Verktyget är introducerat med stor framgång i såväl stora som små organisationer, inom både affärsverksamhet och offentlig sektor.

Om Jessica McLellan

Jessica har stor erfarenhet av att leda förändring och har lätt för att möta nya människor, skapa struktur, motivera och skapa förtroende med tydlighet och ödmjukhet. I sina uppdrag är Jessica mån om att skapa hållbar förändring, det innebär ofta arbete med ledningsgrupp och förändring av strukturer och/eller processer.

Under största delen av Jessicas yrkesliv har hon arbetat med verksamhetsutveckling i någon form. Hennes unika kompetens ligger i förmågan att se till både ”mjuka” och ”hårda” värden. Hon är i sitt rätta element när hon får leda och utveckla grupper och dess verksamhet. När hon leder ett möte eller föreläser har Jessica en förmåga att utmana samtidigt som hon förmedlar trygghet och stabilitet. Jessica säkerställer att alla deltar och driver arbetet framåt.


STQM Management

Telefon:
08-501 292 17

Adress:
Barnhusgatan 16
111 23 Stockholm

info@stqm.com
www.stqm.com

Sök efter Utbildningar & Events