Stratsys

RunYourMeeting i Stratsys plattform

Sitter du i en ledningsgrupp, jobbar som projektledare eller driver andra typer av möten? Då kommer RunYourMeeting underlätta för dig på ett sätt som varken Outlook eller andra verktyg kan göra. Genom att förbereda, hålla och följa upp möten på ett effektivt sätt driver du din verksamhet framåt och ni når era mål snabbare.

Hur ofta är du inte på möten där du själv och andra är dåligt förberedda och där det inte har hänt något med saker ni beslutat tidigare? Ofta saknas agenda för mötet och uppföljning av åtgärder och beslut sker ibland och ibland inte. Du är inte ensam om att sakna struktur när det kommer till att förbereda och följa upp möten. Stratsys produkt RunYourMeeting hjälper dig att förbereda, genomföra och följa upp möten.


Det finns ju en uppsjö av olika modeller hur man på ett strukturerat sätt ska få en organisation att jobba med strategierna för att nå mål och vision. Utgångspunkten för Stratsys 1999 var Balanced Scorecard men genom åren så har vi blivit mer ödmjuka och tänker att oavsett modell så finns det ett behov att

  1. Planera
  2. Få saker gjorda
  3. Följa upp olika saker

Vår vision är att förenkla arbetslivet precis på samma sätt som privatlivet har revolutionerats. Tänk på hur du hanterar dina vänner i Facebook, kollegor i LinkedIn, foton Instagram, lyssnar på musik i Spotify och så vidare. En inte alltför vild gissning är att du planerar och följer upp alltifrån din strategiska plan till mötesprotokoll på samma sätt som du gjorde för 15 år sedan, och det är där som Stratsys plattform med färdiga produkter kan göra susen och förenkla dit arbetsliv.


Vill du ha mer info om Stratsys?

Fyll i din mailadress och få de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Stratsys

STOCKHOLM
Riddargatan 1
114 35 Stockholm
Tel: 08-790 00 50

GÖTEBORG
Packhusplatsen 2
411 13 Göteborg
Tel: 031-773 05 40

MALMÖ
Baltzarsgatan 18
211 36 Malmö
Tel: 070-429 34 11

NORRKÖPING
Korsgatan 2 Hus A
601 86 Norrköping
Tel: 011-24 79 00

info@ stratsys.se
stratsys.se

Dela:

https://login.stratsys.se/idsrv/register/motivation
Nyheter

Sök efter Utbildningar & Events

Stratsys nyhetsbrev

 
LinkedIn
Facebook