ThomasSystemet Certifieringsutbildning

Thomas Logo

Öppen utbildning

Kort om: ThomasSystemet Certifieringsutbildning

Längd:
2 dagar
Arrangör:
Thomas International Sweden

ThomasSystemet Certifieringsutbildning

PPA

Detta är de första två dagarna i Certifieringsutbildningen.

Vi lär oss grunderna om ThomasSystemet och vad Thomas kan göra för era medarbetare och organisation. Vi lär oss bakgrund och teori till systemet och den terminologi som används. Vi ger er praktiska färdigheter om hur man tolkar profiler, ger högkvalitativ återkoppling till kandidaterna, hur man kan anpassa sitt beteende till olika individer, hur och när man använder de olika verktygen, de rapporter som finns tillgängliga och hur er organisation kan dra nytta av att använda dem.

Under dag 3 som genomförs efter cirka 1 månad, arbetar vi med ThomasTST/GIA som är våra kapacitetstest. Dagen ger er en detaljerad överblick över testerna: bakgrund, administration, tolkning, återkoppling, vad de mäter, användningsområden och fördelen med att använda dem. Varje deltagare får före och efter kursen handledning av sin personliga Thomaskonsult som besöker er personligen.

Konsulten kommer att gå in mer i detalj på hur ni använder verktygen och svarar på eventuella frågor ni har. Er konsult kommer också att arbeta med er på regelbunden basis för att hjälpa och stödja er att använda verktygen för alla aspekter av den anställdes livscykel, när det gäller att rekrytera, behålla, utveckla och leda. Som förberedelse till utbildningen, kommer er Thomaskonsult ge er feedback på er egen PPA och förklara vad man kan förvänta sig utbildningen. Efter avslutad kurs kommer ni att få ett andra besök från er konsult som kommer att gå in i ytterligare detaljer kring verktygen och dess användningsområden, samt att besvara alla frågor ni kan ha. 

Efter avslutad utbildning och genomfört certifieringsprov får ni ett Internationellt Certifikat som användare av ThomasSystemet och dess relaterade verktyg.

Thomas International Sweden

Kontaktinformation:

Nacka HQ
Östra Finnbodavägen 29 
131 72 Nacka
t: 08-505 340 00 | e: hq@thomasint.se


Malmö
Lilla Nygatan 3
211 38 Malmö
t: 040-30 66 90

Borås
Norrlandsgatan 7
504 39 Borås
t: 033-17 04 40

Kumla
Köpmangatan 3
692 31 Kumla
t: 019-56 05 90

Göteborg
Stora Åvägen 21
436 34 ASKIM
t: 031-723 21 22

www.thomasinternational.net

Följ företag:

  • Följ Thomas International Sweden

Dela:

Våra utbildningar


ThomasTST/GIA Certifieringsutbildning

Läs mer Anmäl dig


TEIQue-Emotionell intelligens

Läs mer Anmäl dig


High Potential Trait Indicator

Läs mer Anmäl dig

Facebook