TNG

TNG – fördomsfri rekrytering och bemanning

TNG – fördomsfri rekrytering och bemanning

Fördomsfri rekrytering. På riktigt.

TNG är det rekryteringsföretag och bemanningsföretag som hjälper företag att rekrytera fördomsfritt och se bortom det uppenbara. Vi gör det genom att tänka och arbeta på nya sätt både med företag och jobbsökare. Genom vår objektiva och kompetensbaserade rekrytering hittar vi kandidater som andra inte ser – dessutom snabbare!


Vi lyckas genom att vi har vänt på rekryteringsprocessen och sätter kompetens och fakta först. Utgångspunkten är urvalsmetoder av jobbsökare där fakta och kompetens går före fördomar, och "magkänsla", något som också har stöd i modern forskning. Vi gör det bl.a. genom att låta alla som söker jobb via oss på TNG genomföra arbetspsykologska screeningtester innan vi tittar på deras CV.

Det gör att vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och personlighet, inte deras CV-historik. Det här arbetssättet bidrar till ökad mångfald, innovation och förbättrade affärer för våra kunder.

Rekrytering och bemanning inom tjänstemannasektorn

Vi rekryterar och bemannar inom tjänstemannasektorn. Vi annonserar alla våra lediga jobb på vår hemsida.

Främst rekryterar vi inom:

  • Ekonomi och lön
  • HR och personal
  • Försäljning och marknad
  • Kundservice
  • Administration
  • Inköp och logistik
  • Finans
  • IT-support och digital utveckling
  • Ingenjörer och teknik

Här hittar du alla våra tjänster inom bemanning och rekrytering.

Vårt arbetssätt gynnar våra kunders mångfaldsarbete och bidrar långsiktigt till en hållbar arbetsmarknad. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro, samt rekryterar och bemannar på 40 andra orter runt om i Sverige.

Hitta IT- och digitala talanger

TNG IT Digital

I takt med att digitaliseringen går allt fortare ställs allt högre krav på att rekrytera digital kompetens och här kan TNG IT Digital hjälpa till. Med fördjupad kunskap inom it-rekrytering, digital och datadriven utveckling, och support där användaren står i fokus, hjälper de företag som behöver nya medarbetare till ditt företag.

Allt fler företag behöver möta kundernas krav på mer användarcentrerade produkter och tjänster. Det handlar både om digitala utvecklare men också inom support där kraven på ökad kundnöjdhet, service och mångfald ökar. Och det är just dessa områden som TNG IT Digital fokuserar på: IT-support & drift och Digital utveckling.

IT-support & drift – startklara supporttekniker inom 24 h

TNG IT Digital bemannar och rekryterar servicedesktekniker, onsitetekniker, NOC-tekniker, support- och drifttekniker. Vi erbjuder också startklara supporttekniker inom 24 arbetstimmar.

Vi är vana vid it-rekrytering av support- och driftsfunktioner och kan erbjuda ett helhetsansvar för bemanning genom schemaläggning samt out-of-hours- och beredskapslösningar.

Utöver sin gedigna IT-kunskap besitter alla våra kandidater simultankapacitet, har fokus på service och användaren, samt har ett systematiskt arbetssätt - kompetenser avgörande för att prestera bra som supporttekniker.

Våra utvecklare driver digitaliseringen framåt

Rekrytering inom digital utveckling är det roligaste vi vet! Det gör också att vi rekryterar kandidater som gör skillnad digitalt. Några av de vanligare yrkesrollerna är produktägare, UX designers, programmerare, testare, webbanalytiker och SEO-specialister. Med det extrema rekryteringsbehov som följer av digitaliseringen behöver vi utmana traditionella rekryteringskanaler och sättet att arbeta för att hitta kandidater. Vi ser helt enkelt bortom det uppenbara och attraherar kandidater som tidigare varit svåra att hitta.

Läs mer om TNG IT Digital här

Rekrytera ingenjörer med fokus på kompetens och fakta

TNG Tech

Vi tycker fakta ska stå i fokus när företag ska hyra in eller rekrytera ingenjörer och tekniker – inte magkänsla. Det är därför våra specialister på TNG Tech fokuserar på kompetens, relevans och när de hjälper företag rekrytera fördomsfritt. Något som också bidrar till mångfald på arbetsplatsen.

Våra erfarna rekryterare på TNG Tech jobbar dagligen med rekrytering och interimsuppdrag av ingenjörer och tekniker. De har god insikt i teknikvärlden och expertkunskap hur vi attraherar och hittar tekniskt kunniga medarbetare.

Vår objektiva och kompetensbaserade rekryteringsmodell bygger på fakta-urval vilket gör att vi tillsätter den medarbetare som har störst potential att göra det bästa jobbet hos dig, inte den som är trevligast att fika med kl 15. Vi vet att ett cv och tidigare erfarenheter inte garanterar kommande prestationer.

Låter det intressant? Läs mer om TNG Tech här.

Jobb- & karriärtankar?

Sök jobb fördomsfritt via TNG!

Går du i jobb- och karriärtankar? Då tycker vi att du ska kolla in alla våra lediga jobb på TNG, TNG IT Digital och TNG Tech. På TNG behandlar vi alla sökande rättvist och sätter din kompetens och potential i fokus. Det gör att vi hittar oväntade kandidater vilket bidrar till ökad mångfald och en hållbar arbetsmarknad.

På TNG arbetar vi med något som vi kallar fördomsfri kompetensbaserad rekrytering där vi bl.a. använder oss av arbetspsykologiska screeningtester som hjälper oss att göra fördomsfria urval. Allt för alla sökande ska ha samma chans att söka jobb. Det innebär att vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön. Det som är viktigast för oss är din kompetens och potentialen att prestera hos din framtida arbetsgivare.
Vissa kandidater tycker att det är lite obekvämt att göra dessa vetenskapliga tester. Men det finns många fördelar med testerna för dig som kandidat. När vi lär känna dina styrkor bättre är det enklare att hitta jobb som bäst matchar dig. Testerna säger mycket mer om din potential och din kompetens än ett traditionellt CV.

Jobba som konsult?

Söker du jobb via oss på TNG kan du rekryteras åt en av våra kunder eller arbeta som konsult. Att vara konsult på TNG innebär att du blir anställd av oss men arbetar ute hos våra uppdragsgivare som finns inom alla branscher.

TNG är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och schyssta anställningsvillkor. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Vill du veta vilka tjänster och uppdragsgivare vi har just nu kan du surfa in till våra lediga jobb.

 

TNG

TNG STOCKHOLM
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 15
Box 637
101 32 Stockholm
Telefon: 08-219 200


TNG GÖTEBORG
Besöksadress: United Spaces
Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg
Telefon: 031-761 22 20


TNG MALMÖ
Besöksadress: Malmöhusvägen 1
211 18 Malmö
Telefon: 08-219 200
Fax: 040-20 53 41


TNG ÖREBRO
Besöksadress: Nygatan 32
702 11 Örebro
Telefon: 08-219 200


TNG LINKÖPING
Besöksadress: Torggatan 4a
582 19 Linköping
Telefon: 08-219 200

Info@tng.se
www.tng.se

Följ företag:

  • Följ TNG

Dela:

Pressreleaser

Våra utbildningar


Digital kandidatattraktion och talent acquisition

Så attraherar du jobbshoppande kandidater och skriver säljande, målgruppsanpassade och SEO-optimerade platsannonser som ger resultat!

Läs mer Anmäl dig

Plats: Göteborg

Fördomsfri rekrytering – grundkurs

Vill du lära dig att rekrytera mer hållbart och fördomsfritt? Välkommen till vår grundkurs i fördomsfri rekrytering!

Läs mer Anmäl dig


Kompetensbaserad rekrytering för chefer – intro

I den här kursen blandas teori med praktik med målet att deltagarna direkt ska kunna genomföra en kompetensbaserad rekryteringsprocess och känna sig trygg att hitta sin nästa medarbetare.

Läs mer Anmäl dig

Artiklar skrivna av våra experter

Tack för din ansökan! En jobbpodd.
Facebook
TNG