Tuff ledarskapsträning

- Vi gör arbetsplatser bättre!

1/5 Tuff ledarskapsträning

Vi är kända för att våra insatser ger konkreta resultat.

Vi tar grupper, avdelningar eller hela verksamheter från icke-fungerande till fungerande på kort tid. Om arbetsplatsen redan fungerar hjälper vi till att ta samarbetet till nya höjder genom att införa feedbackkultur och förändra arbetssättet till mer involverande och medarbetarorienterat.

Arbetsklimat som fungerar kännetecknas av trygghet, öppenhet och rak, ärlig och respektfull kommunikation. Vi vet hur man får till det i praktiken oavsett vilket utgångsläget är.

Vi är kända för att våra insatser ger konkreta resultat, det är det våra kunder uppskattar allra mest. Cheferna som tränar med oss blir bättre. Arbetsklimaten skiftar från dåligt till fungerande på kort tid. Verksamhetsmålen uppnås genom det förbättrade samarbetet. Vi har massor med exempel på arbetsplatser som blivit dramatiskt bättre och vi tar ofta betalt resultatbaserat.

För att åstadkomma detta har vi egenutvecklade, beprövade metoder, skickliga ledarskapstränare och angreppssätt som utvecklar ledarskapsförmågor hos alla medarbetare.

Tuff ledarskapsträning håller öppna kurser och seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö. Sedan 2015 håller vi även öppna kurser i Amsterdam, Helsingfors och London. Vi skräddarsyr även träning och workshops internt för företag i Sverige och i övriga världen. 

Kontakta oss för mer information. 

Välkommen till Tuff Ledarskapsträning!Tuff ledarskapsträning

Östgötagatan 16
116 25 Stockholm

Tel: 08-446 16 20

info@tuffledarskapstraning.se
www.tuffledarskapstraning.se

Dela:

Perry Timms på Tuff ledarskapsträning
Podcast: Leadersmorphosis

Våra events


Mässa för dig som arbetar inom HR

Kunnigt, högst relevant och användbart är vanliga omdömen som vi hör i minglet i pausen. De engagerande seminarierna spänner över en mängd angelägna och aktuella infallsvinklar utifrån ett renodlat HR-perspektiv.

Läs mer Anmäl dig 22 Februari 2018 08:30 - 12:00
Plats: Stockholm
15 Mars 2018 08:30 - 12:00
Plats: Malmö
26 April 2018 08:30 - 12:00
Plats: Göteborg
Plats: Stockholm, Göteborg, Malmö


HR-seminarium med HR-pionjären Perry Timms

”How HR can create value and impact business strategy” HR-gurun, författaren och TEDx-talaren Perry Timms håller föredrag på Tuff ledarskapsträning i Stockholm. Lunch-mingel och bok erbjuds på detta spännande seminarium!


Läs mer Anmäl dig 27 November 2017 08:44 - 08:44
Plats:
Plats: Stockholm


Vad är det som händer därute?

Agilt, lean, självstyrande team, teal, medarbetarstyrning och självledarskap mm. Känner du dig inte tillräckligt kunnig och uppdaterad om nya trender inom ledarskap och organisation? Du är inte ensam. På detta ...

Läs mer Anmäl dig 8 December 2017 08:00 - 09:30
Plats: Stockholm
16 Mars 2018 16:05 - 09:30
Plats: Stockholm
Plats: Stockholm

Våra kurser


Tuff ledarskapsträning – Steg 1 - att leda individer

”På riktigt snarare än i teorin. Göra, och inte bara prata om vad man ska göra.”  Utbildningen vänder sig till dig som vill utvecklas som chef och ledare, oavsett om ...

Läs mer Anmäl dig Plats: Stockholm, Göteborg, Malmö, London, Amsterdam


The Human Element - fokus på dig, 5 dagar som förändrar

"Till dig som inte gått kursen; gå den." The Human Element är en utbildning som den amerikanske psykologen Will Schutz skapade efter att ha påvisat att öppenhet och självkänsla är ...

Läs mer Anmäl dig Plats: Stockholm

Kommande events

27 November 2017
HR-seminarium med HR-pionjären Perry Timms
8 December 2017
Vad är det som händer därute?
22 Februari 2018
Mässa för dig som arbetar inom HR

Sök efter Utbildningar & Events

Tuff nyhetsbrev

LinkedIn
Facebook
Twitter