Tuff ledarskapsträning – Steg 1 - att leda individer

Öppen utbildning

Kort om: Tuff ledarskapsträning – Steg 1 - att leda individer

Plats/Ort:
Stockholm, Göteborg, Malmö, London, Amsterdam
Längd:
4 dagar (2+2)
Kostnad:
22.000 kr exkl. moms
Kategori:
Ledarskap

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningen, direkt från arrangören. Det är helt kostnadsfritt och inte bindande!

Du måste godkänna vår integritetspolicy.

Tuff ledarskapsträning – Steg 1 - att leda individer

Är du trött på att jobba för mycket och bära hela ansvaret på dina axlar? Trött på medarbetare som är beroende av ditt engagemang och din kunskap? Intresserad av att få självgående medarbetare och team? Det börjar med att du tränar på ett nytt sätt att leda. Utbildningen vänder sig till dig som vill utvecklas som chef och ledare, oavsett om du är ny i din ledarroll eller mer senior och erfaren.

"Jag har fått insikter om mig själv och en "verktygslåda" som verkligen känns mycket användbar. Bättre än alla andra ledarutbildningar jag gått!" /Sofie Torngren, chefsjuksköterska, Nackageriatriken

Vad kan jag få ut av att gå träningen?

Tuff ledarskapsträning

Först kommer du att märka skillnad på kvaliteten på dina samtal med medarbetare och att era gruppmöten blir bättre. Dina medarbetare kommer att ta större ansvar och vara mer motiverade. Det leder i sin tur till att du får mer tid över till att arbeta proaktivt. Ditt arbete kan bli långsiktigt med större framförhållning.

"Jag har hittat nya verktyg och upptäckt nya styrkor och fallgropar hos mig själv. Känner att jag inte behöver lösa alla problem själv."
/Mats Levenhast, Chef Teknik Motor, Folksam

Praktisk vardagsnära träning – en röd tråd

Viktigt för din utveckling som ledare är att ringa in och bli varse fallgropar och styrkor. Utbildningen innehåller därför mycket praktisk träning snarare än teoretiska modeller. Du får träna i verklighetstrogna rollspel, får mycket feedback och kommer att hitta nya och bättre sätt att hantera de utmaningar och problem du brottas med. Många begrepp kommer att ställas på ända och du får en mängd nya verktyg som du kan omsätta och prova direkt.

"Rolig, utmanande, nyttig och utvecklande för alla med chefsuppdrag. Handbok i hur man förhåller sig till medarbetare." /Suzanne Odeberg-Wernerman, bitr. verksamhetschef, Karolinska Universitetssjukhuset

Innehåll

Genom träningen kommer du att upptäcka:

  • hur du kan få dina medarbetare att ta mer ansvar, ta ett ägarskap för verksamheten samt hur du slipper vara den som ska lösa alla problem, kontrollera att saker blir gjorda eller tjata om att "rapporten måste in i tid".
  • hur du kan motivera och stärka dina medarbetare, särskilt när det är tungt och finns mycket oro i företaget.
  • hur du kan prata med en medarbetare som inte fungerar.
  • hur du kan ge någon ett tråkigt besked utan att låta för hård eller "chefig" men ändå vara tydlig och rak.
  • hur du kan göra när du känner att du har en mindre bra relation med en av dina medarbetare.
  • hur du kan ha feedbacksamtal som är effektiva och ger bestående resultat.

Varför ska jag gå?

För att utveckla din förmåga att få andra att växa, att få andra att ta fram hela sin potential och kapacitet – och för att du är trött på att tala om för folk hur de skall göra.

Unknown photo imported from Drupal

Praktisk info

Utbildningen består av fyra dagars intensiv träning. Du börjar med två sammanhängande dagar där du lär dig grunderna i ett coachande ledarskap och förhållningssätt. Efter ungefär en månad, då du fått omsätta dina nya förmågor, bygger du vidare med två dagar fyllda av mer avancerade tekniker och fördjupad träning. Det ingår även en halvtimmes coachingsamtal med en Tuff-tränare en månad efter att kursen är avslutad.

"Kursen hjälpte mig att se en massa saker som man hade velat se för många år sen. Den har gett mig mod att inte tycka att konflikter och andra knepiga situationer är så farliga." /Lennart Grönberg, studieombudsman, Handelsanställdas Förbund

Vem leder utbildningen?

Det gör en av våra certifierade ledarskapskonsulter och tränare. Alla är utvalda för sin förmåga att coacha enligt Tuffs metodik och för deras färdigheter att arbeta katalytiskt med grupper.

Vad kommer jag att uppleva?

Träning, träning och åter träning. Och mycket skratt.

"På riktigt snarare än i teorin. Göra, och inte bara prata om vad man ska göra." /Malin Engström, verksamhetsutvecklare, AMF

När och var?

Kursen är 4 dagar (2+2) kl. 9.00-17.00 alla dagarna och ges regelbundet i Stockholm, Malmö och Göteborg. Sedan 2015 håller vi också öppna kurser i Amsterdam, Helsingfors och Barcelona.
Aktuella datum hittar du högst upp till höger på denna sida eller i anmälningsformuläret.

Vad kostar det?

Tuff ledarskapsträning – Steg 1 kostar 22 000 kr exkl. moms för alla fyra dagar + 30 minuters coachingsamtal. I priset ingår lunch, fm- och em-kaffe med tilltugg samt all dokumentation. 

Anmälan till Steg 1

Anmäl dig i formuläret högst upp.

Tuff ledarskapsträning

Östgötagatan 16
116 25 Stockholm

Tel: 08-446 16 20

info@tuffledarskapstraning.se
www.tuffledarskapstraning.se

Följ företag:

  • Följ Tuff ledarskapsträning

Dela:

Self management för HR

Våra utbildningar


The Human Element - fokus på dig, 5 dagar som förändrar

"Till dig som inte gått kursen; gå den." The Human Element är en utbildning som den amerikanske psykologen Will Schutz skapade efter att ha påvisat att öppenhet och självkänsla är ...

Läs mer Anmäl dig

18 November 2019 09:00 - 22 November 2019 16:00, Stockholm
Plats: Stockholm

Tuff nyhetsbrev

Kommande utbildningar

Podcast: Leadersmorphosis
Facebook