Seminarium

Kort om: Vad är det som händer därute?

Stockholm:
1 Februari 2019 08:00 - 09:30
495 SEK
Längd:
1,5 h
Kostnad:
495 kr
Arrangör:
Tuff Ledarskapsträning
Föredragshållare:
Tuff ledarskapsträning
Tema:
Ett seminarium om nya trender inom ledarskap och organisation, som Agilt ledarskap, Self-management, självorganiserande team och Holacracy
Kategori:
Organisation / verksamhet

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningen, direkt från arrangören. Det är helt kostnadsfritt och inte bindande!

Du måste godkänna vår integritetspolicy.

Vad är det som händer därute?

Har du uppmärksammat det nya starka intresset för alternativa sätt att arbeta i och leda företag? Det finns ingen entydig benämning än på det här ”nya” utan epitet som agilt, lean, självstyrande team, teal, medarbetarstyrning och självledarskap florerar för att beskriva fenomenet.

Känner du dig inte tillräckligt kunnig och uppdaterad? Kort sagt, du kanske inte har helt koll på vad det handlar om. Du är inte ensam.

På detta seminarium får du en grundlig genomgång av bakgrunden till att den här strömningen nu får fäste och varför. Utvecklingen sätts i sitt sammanhang. Du får också de bästa tipsen på vilka böcker du måste läsa (och vilka du kan skippa), vilka YouTube-klipp som snabbast tar dig till djupare förståelse och vilka personer och företag internationellt det är värt att hålla koll på. Utkomsten av att delta är att du känner dig välorienterad och förstår vad det handlar om, och om du vill gå vidare vet du var du kan få mer information.


Tuff ledarskapsträning

Östgötagatan 16
116 25 Stockholm

Tel: 08-446 16 20

info@tuffledarskapstraning.se
www.tuffledarskapstraning.se

Sök efter Utbildningar & Events