Ta hand om dig i coronatider!

Motivation.se

Webinar

Kort om: Ta hand om dig i coronatider!

Längd:
Vi erbjuder dagliga webinar (gratis), där vi varje vecka har olika teman och gäster.
Arrangör:
Hållbar Vardag

Ta hand om dig i coronatider!

Helt plötsligt förändrades våra liv och vardag på bara ett par veckor. För en del handlar det om uppmaningar om god hygien och hemarbete, för andra att de förlorat sitt jobb och inom exempelvis vården jobbar man hårdare än vanligt. Men krisen är ett faktum, skillnaderna handlar om i vilken omfattning, på vilket sätt och hur vi själva reagerar. Hållbar Vardag vill bidra med kunskaper och stöd under denna period samt uppmuntra till en gemensam kraftsamling för psykisk hälsa i kölvattnet av corona.

Vi erbjuder dagliga webinar (gratis), där vi varje vecka har olika teman och gäster. Du kan läsa mer om de olika teman och vilka gästerna är på "Läs mer"-knappen.

Tidigare webinar kommer publiceras på Hållbar Vardags Youtube kanal.

Webinarledare är Anna Ahrenfelt, grundare av Hållbar Vardag. Hon är civilekonom men sadlade för 20 år sedan om till att jobba med kompetensutveckling och verksamhetsutveckling på HR avdelning och som konsult och coach i eget företag. Hon grundade Hållbar Vardag för 5 år med visionen om ett samhälle där vi gör medvetna val för att leva en hållbar vardag och bidra till ett hållbart samhälle.

Hållbar Vardag har utvecklat två digitala tjänster. Sustain You, "gör dig hållbar", för oss människor som vill stärka vår personliga hållbarhet och leva ett hållbart liv. Sustain Change, för företag som vill skapa en rörelse mot mål och resultat samtidigt som medarbetarnas hälsa & hållbarhet är högt upp på agendan.

#hålligångSverige

Följ företag:

  • Följ #hålligångSverige

Dela:

Våra utbildningar


Digitalt: Få koll på er normplattform och kvalitetssäkra era beslut!

Add Gender: Nu är ett gyllene tillfälle att återuppfinna inkluderingarbetet.

Läs mer Anmäl dig


eSmartMail®, webbutbildning med egen coach

Kompetensakademin: Möjligheter för effektivare mejlhantering och digital kommunikation, allt för att minska stress och frigöra tid.

Läs mer Anmäl dig


Utbildning, LinkedIn för företag

SmartBizz: Vi hjälper dig navigera i LinkedIns möjligheter för att hitta din väg mot nya kunder och ökad varumärkeskännedom på ett effektivt sätt.

Läs mer Anmäl dig

Plats: Välj om du vill medverka på plats eller online – lärarledd.

Utbildning, Marknadsföring i sociala medier

SmartBizz: Under den här fullmatade utbildningsdagen kommer du få reda på hur du skapar relevant och engagerande innehåll, hur du sätter mätbara mål, bygger varumärket och vilka sociala medier som ...

Läs mer Anmäl dig

Plats: Välj om du vill medverka på plats eller online – lärarledd.

Digital utbildning: För en inkluderande arbetsplats

Jämställt: Utbildning på distans med engagerande metoder och inspirerande föreläsare. Hur skapar vi en mer jämställd och inkluderande arbetsplats?

Läs mer Anmäl dig


Digital arbetsmiljö

Lekreativ: En webbkurs för nya tider - om att anpassa sig till att arbeta mer på distans och undvika de konflikter som det ofta medför.

Läs mer Anmäl dig


Effektiva (Digitala) Möten

gr8 meetings: I denna tid, när vi inte kan träffas, så blir våra digitala möten än viktigare.

Läs mer Anmäl dig


E-kursen Diplomerad Mötesledare

gr8 meetings: I denna tid, när vi inte kan träffas, så blir våra digitala möten än viktigare.

Läs mer Anmäl dig


Autentiskt Ledarskap

WIP Work In Progress: För ditt trygga ledarskap har vi utvecklat ett individuellt coaching program online - 10 x 45 min via Zoom.us

Läs mer Anmäl dig

Plats: Online

Instagram LAB

Solenum: En onlinekurs där du steg för steg får kunskap i hur du som företagare får fler följare genom att attrahera rätt målgrupp, och hur du konverterar följarna till kunder ...

Läs mer Anmäl dig

Plats: Online

Strategiskt hälsoarbete i teori och praktik - öppen digital utbildning

Oxy Group: Få koll på hur du kan skapa hållbara lönsamma arbetsplatser genom strategiskt proaktivt hälsoarbete och investeringar i medarbetare.

Läs mer Anmäl dig

Plats: Digitalt via Zoom

Framtidssäkra din organisation med LiveGreens digitala hållbarhetslabb

LiveGreen: Genom LiveGreens digitala Hållbarhetslabb, som är en del av Virtual Spring, ger vi två vägar till inspirerande och corona-anpassat hållbarhetsarbete.

Läs mer Anmäl dig

Plats: Online
Facebook