QUINYX

QUINYX Det ultimata verktyget för schema och tid

Det ultimata verktyget för schema och tid

Quinyx är ledande inom AI-driven schemaläggning och gör det enkelt att optimera scheman, rapportera tid, budgetera och förutse behovet av personal. Quinyx hjälper över 850 företag runt om i världen att minska personalkostnader och att öka effektiviteten - samtidigt som medarbetarna blir nöjdare.

Quinyx sparar tid och pengar åt företag som McDonald’s, Sysco, Hilton, Elgiganten, Espresso House och Maersk. Quinyx har kontor i Storbritannien, Sverige, Finland, Tyskland, Norge, Danmark, USA, Australien och Nederländerna. Dess programvara har också implementerats globalt på marknader som Kina, Japan och Korea. Quinyx kundbas är spridd över hela världen.

The Workforce Management Show

Vad är hemligheten bakom medarbetare som är engagerade och glada samtidigt som affären blomstrar? I the WFM show träffar vi talare i absolut världsklass som delar med sig av sina inspirerande och tankeväckande insikter för att uppnå framgång. Missa inte Jim Donalds, tidigare VD på Starbucks, Gisel Ruiz, tidigare COO på Walmart, Mark Gallagher och många fler.

The Workforce Management Show
Jim Donald
Mark Gallagher
Gisel Ruiz

QUINYX

Vattugatan 17
SE-111 52 Stockholm

+46 8 611 50 20

sales.se@quinyx.com
quinyx.com

Följ företag:

  • Följ QUINYX

Dela:

Facebook