SPP

SPP

Vår passion, tjänstepension.

SPP är tjänstepensionsbolaget som alltid vill gå steget längre. Vi brinner för att göra tjänstepension enkelt och hjälpa dig skapa ett attraktivt förmånspaket för dina anställda. Oavsett om du behöver smarta digitala tjänster som sparar tid, skräddarsydd rådgivning för dig och dina anställda, eller en fossilfri tjänstepension, så står vi redo. Med ett komplett erbjudande och djup kompetens tar vi oss an just din pensionsutmaning.​

SPP ingår i norska Storebrand och tillsammans förvaltar vi ett kapital på cirka 980 miljarder NOK åt våra kunder. Vi strävar efter att ge dig, ditt företag och dina anställda den bästa tjänstepensionslösningen utifrån just era behov. Med oss får du en partner som är där när du behöver, eller lite innan, så att allt kan rulla på utan friktion. ​ SPP har länge jobbat målmedvetet för att hållbarhet ska vara en naturlig del av pensionen.

Med expertis, erfarenhet och ett aldrig svalnande engagemang vill vi visa att hållbarhet lönar sig. För oss är hållbarhet mer än ett vackert ord, det är ett verktyg för att skapa värde åt dig som kund. Vi analyserar 100 procent av våra fonder utifrån sociala och miljömässiga faktorer och betygsätter deras respektive hållbarhetsnivå, oavsett om de är internt eller externt förvaltade. Det blir helt enkelt lättare att välja rätt.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete på spp.se/hallbarhet

SPP

Tel:
0771-598 102

Öppettider:
måndag - fredag 08.30-16.30

www.spp.se

Följ företag:

  • Följ SPP

Dela:

Pressreleaser