Menu

Annonsera

Ett varumärke att synas med

Motivation.se är i första hand en kunskapsspridare med inspiration som ledord. Vi arbetar med lösningsfokus i sikte och tror på positiva förebilder.

Sen starten har vårt varumärke laddats med energi, nytänkande, innovation och kreativitet. Att synas hos oss innebär att vara en del av framtiden.

För annonsörer och samarbetspartners erbjuder vi er en möjlighet att nå ut och påverka en aktiv och köpstark grupp i beslutsfattande position genom annonsering, events, nyhetsbrev, mm. Samtliga medlemmar har själva valt att finnas hos oss och vara delaktiga i Motivation.se.

Genom att marknadsföra medverkande företags kompetens och tjänster skapar vi möjlighet för besökare, samarbetspartners och kunder att skapa nya affärer och kontakter.

Motivation.se har alternativ för tillväxtföretaget såväl som för etablerade företag med större marknadsbudget - vi vill ha ett långsiktigt samarbete med er. Motivation.se skall alltid generera betydligt mer värde för våra annonsörer utifrån vald investering - det viktigaste är att du är nöjd.

Ert varumärke förknippas med positiva nyheter och reportage med goda exempel från ledare och andra framstående personer.

Bakom motivation.se

Motivation.se är ett privat initiativ och drivs av Motivation Media Group (MMG).

Läs mer om oss här »

Banners och moduler

Specifika annonser visas på Motivation.se för vårt stora nätverk av läsare, ledare och beslutsfattare.

Nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev skickas ut en gång i veckan till över 7 000 läsare. Nyhetsbrevet från Motivation.se har en öppningsfrekvens på över 33% och en klickfrekvens på drygt 13%.

Prislista

Alla priser är exkl. moms.

Ladda ned prislista som pdf.