Ledarskap med Magnus och Kim

Ledarskap med Magnus och Kim

I podden Ledarskap med Magnus och Kim delar ledarskapstränarna Magnus Gnisterhed och Kim Karhu med sig av strategier för hur du kan utvecklas och växa som ledare. Tillsammans med Magnus och Kim utmanas du på ett lättillgängligt sätt att nå dina uppsatta mål och skapa en hållbar väg till framgång genom en utveckling som börjar inuti. Du möter dina personliga ledarskapstränare som guidar dig på din resa mot ett framgångsrikt ledarskap!

'Tidigt på våren 2015 frågade jag Kim om han var sugen på att starta en podd om ledarskap. Självklart sa Kim, och någon månad senare var vi igång med vårt första avsnitt!’’

Drivkraften från första början var att göra nytta. Om det bara fanns en enda människa i vårt avlånga land som hade nytta av vår podd i sitt ledarskap så då hade vi inte jobbat förgäves! Det visade sig att från den ringa begynnelsen började vår lyssnarskara öka stadigt. Vi firade när vi hade passerat 1 miljon streamingar! Vi är fortfarande överväldigade av den enorma skaran av lyssnare, och vi blir fortfarande lika glada av alla tackmeddelanden, frågor och hejarop. Känslan och insikten om att vi fått lov att betyda något viktigt för många människor växer varje gång som någon knackar någon av oss på axeln när det har känt igen oss i ett sammanhang och kommer fram och tackar för podden.

En sak är säker. Vi hade inte kunnat drömma om att vår podd skulle ha en sådan inverkan på så många människor. Flera ledare använder den idag även som verktyg när de ska träna sina egna ledare internt i organisationen. Vi har fortfarande lika roligt i vårt samarbete och kommer inte att sluta på ett bra tag framöver.

VI ser fram emot att få möta dig många gånger framöver som dina personliga ledartränare på din resa mot ett framgångsrikt ledarskap!

Följ skribent:

  • Följ Ledarskap med Magnus och Kim

Artiklar (0)

Filtrera