Motivation.se

Motivation.se Motivation.se

Motivation.se

Verkligheten för ledare idag är mer komplex och föränderlig än någonsin tidigare. Vi lever i en global värld med en snabb teknisk utveckling och en ökad konkurrens. Det blir allt viktigare för företag och organisationer att ha ett varumärke som attraherar kunder, samarbetspartners och duktiga medarbetare. Den nya generationen medarbetare har andra värderingar och efterfrågar sin tids ledarskap. Det finns en ökad medvetenhet om att ta ett samhällsansvar och att bidra till mer långsiktig hållbar utveckling. En ledare behöver hela tiden hålla sig uppdaterad och hämta ny kunskap – och det är där Motivation.se kommer in.

Vi är en källa till kunskap och inspiration för dig som leder i vardagen. Du vill, precis som vi på Motivation.se, vara med och göra skillnad med ditt ledarskap. Vi samlar kunskap, forskning och strömningar inom ledarskap, motivation och goda prestationer på en lättillgänglig plats – allt för att du ska kunna hålla dig uppdaterad och fortsätta utvecklas samtidigt som du hinner med din dagliga verksamhet.

Med Motivation.se vill vi:

  • rikta oss till nyblivna och etablerade chefer och ledare inom offentlig och privat sektor.
  • verka för att vara en kunskaps- och inspirationskälla för dig som vill utvecklas i din roll.
  • genom bevakning av våra huvudområden ta ett helhetsgrepp kring det som krävs för att utvecklas och prestera både på jobbet och privat – fysiskt, mentalt och socialt.
  • bevaka ledarskapsområdets viktiga delar och samla kunskap, omvärldsbevakning och strömningar på en och samma plats – lättillgängligt och tidsbesparande.
  • ha fokus på att generöst dela med oss av praktiska råd, tips och idéer.
  • arbeta för nätverkande, kommunikation och erfarenhetsutbyte som ger grogrund för lärande och innovativt tänkande.
  • verka för ett etiskt ledarskap kännetecknat av ärlighet och öppenhet som låter människor vara involverade och känna delaktighet i verksamheten.

Bli en del av vårt nätverk

Som medlem på Motivation.se får du ännu större nytta av allt vi erbjuder.

Här kan du se vad våra olika medlemskap innebär.

Utmärkelsen Årets VD

Utmärkelsen Årets VD instiftades av Motivation.se för att uppmärksamma och premiera förebilder bland Sveriges vd:ar. Vi vill genom det goda exemplets makt påverka till ett värderingsstyrt ledarskap och en positiv utveckling av svenskt näringsliv. Mer info hittar du på www.aretsvd.se

Välkommen till Sveriges ledarskapssajt!
Per Winblad
Chefredaktör & Ansvarig utgivare

Per Winblad

Per Winblad
Chefredaktör & Ansvarig utgivare

Kontakt: per.winblad@motivation.se
Tel: 070-756 58 74

John Winblad

John Winblad
Projekt & Affärsutveckling

Kontakt: john@motivation.se
Tel: 070-493 33 68

Frida Nilsson

Frida Nilsson
Styrelse

Kontakt: frida@motivation.se
Tel: 073-987 58 57

Mark Dixon

Mark Dixon
Utveckling & Styrelse

Kontakt: mark@motivation.se
Tel: 070-339 64 01

Per Winblad

Per Winblad
Chefredaktör & Ansvarig utgivare

Kontakt: per.winblad@motivation.se
Tel: 070-756 58 74

Lotta Strindberg

Lotta Strindberg
Innehållsansvarig

Kontakt: lotta@motivation.se
Tel: 0709-24 23 83

John Winblad

John Winblad
Projekt & Affärsutveckling

Kontakt: john@motivation.se
Tel: 070-493 33 68

Greger Stenström

Greger Stenström
Senior adviser

Kontakt: greger@motivation.se
Tel: 073-448 18 66

Per Winblad

Per Winblad
Chefredaktör & Ansvarig utgivare

Kontakt: per.winblad@motivation.se
Tel: 070-756 58 74

Motivation Media Group (MMG)

Ledarskap, motivation och kunskapsspridning i en ny digital era

Ledning

Per Winblad, vd och grundare av Motivation.se. Per har genom sitt bolag Motivationskonsult bidragit till motivation, utveckling och goda prestationer i företag som Ericsson, Nokia, Trygg Hansa, WSP Group samt i ideella organisationer i över 25 år. Per har en dokumenterad historia av att ha utbildat och utvecklat över 5 000 chefer i ledande organisationer.

John Winblad, grundare av Motivation.se tillsammans med Per Winblad, tekniskt ansvarig, projektledare och affärsutvecklare med specialitet digitala medier.

Frida Nilsson, delägare, har varit med Motivation.se från starten. Frida har en gedigen bakgrund både som journalist, redaktör och kommunikatör.

Mark Dixon, är entreprenör inom IT-sektorn. Mark är australiensare och Agileentusiast med 10 års erfarenhet som CTO i olika svenska teknikbolag. Hans passion för agila och lättrörliga arbetssätt är något som han vill sprida och dela med andra.

Greger Stenström, Senior adviser, tidigare reklambyrån Stenström Red Cell, som bl a ansvarat för reklamen för Audi och Bregott under mer än tjugo års tid. Greger jobbar idag mest med strategi- och ledningsfrågor, gärna utifrån ett varumärkesperspektiv, och har lotsat ett trettiotal företag och organisationer till "Vad ska vi kännetecknas av för att bli framgångsrika?"

Nybrokajen 7, 4tr
111 48 Stockholm

Tel: 08-410 223 40

info@motivation.se
www.motivation.se

Dela:

Bli medlem idag
Pressreleaser

Våra events


Dimitris Gioulekas, Årets VD 2018 - om Ledarskap, Mångfald och Samhällsengagemang för långsiktig framgång

Vi hälsar dig som är vd, styrelseledamot eller arbetar i en annan ledande befattning välkommen till Årets VD-frukostseminarium. Vi bjuder dig på en god frukost och du får lyssna till ...

Läs mer Anmäl dig

13 Juni 2019 07:30 - 09:30
Plats: Stockholm
Facebook