Torstensson Art & Design

Torstensson

Jonas Torstensson. Foto: Samir Soudah

Foto: Samir Soudah

Jonas Torstensson.

"Många av våra kunder verkar för att minska sin miljöpåverkan och skapa social hållbarhet. Det kräver ofta en förmåga att tänka utanför boxen och göra förändringar, något som inte är möjligt utan ett bra ledarskap. Därför är det extra roligt för oss att ha fått designa och ta fram utmärkelsen för Årets VD. Ett pris som belönar just kombinationen av fina ledaregenskaper, bra värderingar och förmågan att kunna genomdriva förändringar till nytta för företaget på lång sikt.", säger Jonas Torstensson.

Utgångspunkten för våra uppdrag är ofta att hjälpa kunderna att nå ett mål, att förmedla ett specifikt budskap eller att förändra ett beteende. Skanska har som mål att vara klimatneutrala 2045 och de utmanar hela branschen att följa med. När de är på mässor har vi hjälpt till med "samtalsväckare" i form av bland annat en jordglob och give-aways med bönor. Det har hjälpt deras personal att prata om klimatneutralitet.

Häst

Foto: Samir Soudah

I våra projekt finns det alltid en grön tråd invävd i form av en strategisk genomtänkt helhet och en strävan mot att bidra till ett hållbart samhälle. Oavsett om det är en utsmyckning, en ny visuell identitet eller en unik gåva. Vi glömmer aldrig miljöaspekten och är dessutom miljödiplomerade enligt kraven i Svensk Miljöbas.

En av våra kunder, avfallsbolaget SÖRAB, hade som mål att få fler saker inlämnade till återbruk och bättre sorterat avfall för återvinning. Vi skapade de uppseendeväckande skulpturerna av olika återvunna material till deras anläggning Stockby Returpark. Resultatet blev det önskade och har dessutom lett till ökad varumärkeskännedom för SÖRAB.

Klänning

Foto: Samir Soudah

Hos oss börjar alltid projekten med att vi träffar våra uppdragsgivare och pratar igenom riktlinjerna och förutsättningarna för ett eventuellt uppdrag. Vi lyssnar och tar till oss mål och visioner. Sedan kan vi påbörja vår del av processen, att arbeta med design utifrån ett strategiskt synsätt. Vi hjälper till längs med hela vägen, från att komma på vad du behöver till leverans av färdig produkt. För oss är samarbeten viktiga. Det är ju trots allt du som är expert på det ni gör.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!

Torstensson Art & Design

Torstensson Art & Design
Mosstorpsvägen 18
181 56 Lidingö

08 - 765 35 90
info@torstensson.se
www.torstensson.se

Följ företag:

  • Följ Torstensson Art & Design

Partner till

Årets VD
Facebook