Och vinnarna är…

Två av våra läsare har nu utsetts som vinnare i tävlingen av en iPad2 och ledarskapscoaching.

Ledarskap | ARTIKEL | JUNI 2011

Motivation.se gratulerar Jason Martin, VD på Peikko Sverige AB och Kenny Håkansson, marknadschef på Flyttservice Kalmar län AB!

Under våren har våra besökare haft chansen att tävla om en ledarskapsutbildning och en iPad2. Vi efterfrågade enkätsvar och en kort beskrivning av hur Motivation.se är en hjälp i det vardagliga arbetet.

Det har varit en utmaning att välja ut bara två stycken. Men vi gillar utmaningar och till slut enades juryn om två förslag som nu står som vinnare. 

De vinnande bidragen är:

Vinnare iPad

Har Motivation.se som startsida - att läsa en av era artiklar eller bokresuméer till morgonkaffet ger mig motivation, inspiration och många goda uppslag som jag har nytta av under hela arbetsdagen. Motivation.se är en kraftfull resurs i mitt arbete som marknadschef då jag på ett snabbt och enkelt sätt kan få tillgång till information och kompetens från expertis inom mina intresseområden.

Kenny Håkansson, marknadschef på Flyttservice Kalmar län AB kan framöver läsa sin morgontidning på en iPad2.

Vinnare ledarskapscoaching

Som ett enkelt sätt att vitalisera min inspiration i dagliga HR-frågor. Jag har haft stor hjälp med att snabbt få uppslag och goda idéer i hur jag utvecklar personalen och även mig själv på ett bra sätt. Den allmänt höga nivån på innehållet bidrar till en upplevd "kvalitetsstämpel" som gör att man känner sig trygg och säker när man hämtar inspiration och kunskap från Motivation.se.

Jason Martin, VD på Peikko Sverige AB i Linköping kommer få chansen att vässa sitt och medarbetarnas ledarskap med hjälp av vinsten - ledarskapscoaching.

Hedersomnämnande

Motivation.se

Från stressad chef till inspirerande ledare!

Känner du dig överväldigad i din ledarroll? I så fall är du inte ensam. Med onlineutbildningen Leda mig själv, går du från stress och reaktivitet till självledarskap, fokus och starka teamresultat.

Kolla in vårt specialerbjudande på denna kraftfulla 1-timmesutbildning.

Transformera ditt ledarskap nu!

Motivation.se

Känner du dig ibland otillräcklig, reaktiv och stressad i din chefsroll?

Upptäck "Leda mig själv" och stärk dig själv i ditt ledarskap:

 • Från stress till kontroll
 • Från händelsestyrd vardag till proaktiv styrning mot mål
 • Från missförstånd och konflikter till engagemang och positiv teamdynamik

Nu kan du köpa onlineutbildningen ”Leda mig själv” till rabatterat pris och samtidigt få ett årsmedlemskap på Motivation.se.

Paketerbjudande: 995 kr – spara över 1.600 kr!

Vässa ditt ledarskap idag!

Det var knappast en enkel sak för juryn att välja bland alla fina förslag som kommit in i tävlingen. Därför bestämde de sig för att utse ett antal hedersomnämnande för de bidrag som sticker ut lite extra. Så här lyder de:

 • Dagens krav som ställs för att behålla och utveckla kompetent personal hårdnar vilket gör att Motivation.se ger bra verktyg i hur jag som chef/ledare kan utveckla mig själv samt förstå andra så att de trivs på arbetsplatsen och med sitt arbete.
   
 • Motivation är för mig en vägvisare inför kommande utmaningar. Motivation tar upp områden som berör min och vår utveckling på företaget, i gruppen och på min personliga nivå.
   
 • Efter kort tid har jag funnit en guldgruva med korta faktaspäckade artiklar som gör att jag snabbt får inspiration såväl till nya ingångar vid nysatsningar och projekt, som till lite extra glöd i den trista grå vardagen.
   
 • Genom att använda Motivation.se kan jag hitta guldkorn som gör att jag kan få hjälp att driva HR-verksamheten framåt i organisationen.
   
 • Jag hämtar inspiration och konkreta exempel från siten som ofta är direkt applicerbara i min verklighet.

 

Motivation.se ringde upp vinnarna mitt i begynnande semestertider. Vi är tacksamma att vi i alla fall fick tag på en för att ställa några frågor…

Hej Kenny, marknadschef på Flyttservice Kalmar län AB! Grattis till vinsten av en iPad2. Vi börjar med en klassiker - hur känns det?

- Tack, det känns toppen ett tävlingsbidrag kändes som en god idé då jag faktiskt tänkt införskaffa just en iPad2. Dessutom kände jag att jag gärna skickar en motivering då jag har stor nytta av er tjänst.

Hur använder du Motivation.se?

- Jag har den som startsida och Motivation.se är således det första jag ser när jag startar datorn på morgonen. Er sajt innehåller alltid någon läsvärd artikel som ger motivation och uppslag inför dagen och som även fungerar som ett litet uppslagsverk när jag behöver tips eller råd om olika ämnen. Som exempel kan jag nämna att inför min senaste anställningsintervju läste jag några artiklar rörande nyrekrytering av personal som gav mig ett par nya infallsvinklar som jag inte skulle tänkt på annars.

Hur kommer du använda din iPad?

- Mitt företag håller på att utveckla en verifikathanteringstjänst som bl a innefattar en mjukvara utvecklad för iPad. Vi kommer att ha en färdig demoversion i dagarna och jag ser verkligen fram emot att se hur den fungerar på iPad2. Och självklart kommer jag även använda den för att surfa på internet.

Vad vill du se mer av på sajten?

- Jag ser gärna mer av djuplodande artiklar och intervjuer, även om jag också uppskattar de kortare artiklarna då de ger värdefull information i koncentrerad form. Jag tycker er sajt uppfyller de krav jag har med råge, mitt råd är framför allt att fortsätta i samma anda som hittills.

Tack alla för ert engagemang och deltagande! Vi ser fram emot att spetsa oss ännu mer framöver för att fortsätta vara det smartaste verktyget för ledare i hela landet.

Denna artikel:

 • Betygsätt

Följ ämne:

 • Ledarskap

Dela:

Vill du bli en framgångsrik ledare?

 • Fri tillgång till hela vår kunskapsbank
 • Kostnadseffektivt
 • Tillgång när du vill, var du vill