Annonsera

Målgrupp

Ålder

20 - 65 år

Kvinnor

70 %

Män

30 %

Motivation.se - Ett varumärke att synas med

Motivation.se är Sveriges största kunskapsbank för ledare och en guide till ett värderingsdrivet ledarskap. Vi erbjuder inspiration, kunskap och intervjuer med experter, förebilder samt forskare. Motivation.se startade 2011 och blev snabbt omtalat tack vare vårt innehåll och har sedan starten fortsatt att växa med nya läsare och medlemmar. Med våra olika events, varav Årets VD är det mest välkända, skapar vi ett forum för lärande och innovativt tänkande genom nätverkande, kommunikation och erfarenhetsutbyte.

För annonsörer och samarbetspartners erbjuder vi er en möjlighet att nå ut och påverka en aktiv och köpstark grupp i beslutsfattande position genom annonsering, events, nyhetsbrev, mm. Samtliga medlemmar har själva valt att finnas hos oss och vara delaktiga i Motivation.se.

Genom att marknadsföra medverkande företags kompetens och tjänster skapar vi möjlighet för besökare, samarbetspartners och kunder att skapa nya affärer och kontakter.

Motivation.se har alternativ för tillväxtföretaget såväl som för etablerade företag med större marknadsbudget - vi vill bygga långsiktiga relationer och samarbeten med våra partners och kunder. Vår ambition är att alltid generera värde för våra annonsörer utifrån vald investering - det viktigaste är att du är nöjd.

Ert varumärke förknippas med positiva nyheter och reportage med goda exempel från ledare och andra framstående personer.

Annonser Web

Annons Exponering Desktop Mobil
Panorama 50 % SOV 980x240 px 320x320 px
Modul 50 % SOV 410x240 px 320x320 px
Utsida stor 100 % SOV 250x360 px ---
Utsida liten 100 % SOV 250x250 px ---

Annonser Nyhetsbrev

Annons Exponering Format
Panorama 100 % SOV 620x140 px
Modul övre 100 % SOV 360x230 px
Modul undre 100 % SOV 360x230 px

Materialspecifaktioner

Filformat Dekstop/tablet

Jpeg, gif, JavaScript eller HTML5. Max 200 kb.

Mobil

Jpeg, gif, JavaScript eller HTML5. Max 150 kb.

Nyhetsbrev

Jpg eller gif. Max 150 kb.

Webblänk

Vid leverans av jpg- och gif-material, måste alltid en länkadress för landningssidan anges i samband med materialleveransen.

Vid leverans av HTML5 eller script måste länkadressen bäddas in i materialet.

Ljud i annonsen

Får inte starta automatiskt utan måste startas av användaren via klick (ej mouse over).

Materialdag

Vid nytt material, senast tre arbetsdagar före publicerings- dag.

Synas på Motivation.se?

Välkommen att kontakta vår sälj -och marknadsavdelning:

E-post: annonsera@motivation.se

Native

I vår Native-tjänst ingår

En företagssida där ni presenterar er verksamhet och ert erbjudande.

  • Med en företagssida på Motivation.se har ni en flexibel plattform för att koppla ihop ert företag, produkter, tjänster och events med våra besökare.
  • Visa videopresentationer av företaget, intervjuer av nyckelpersoner eller referenskunder vilket ökar intresset för kontakt.
  • Inkludera sociala kanaler som Mynewsdesk/Cision, Linkedin, Facebook, Twitter eller egen RSS-feed.
  • Publicera events och seminarium som visas på er företagssida, intill artiklar och på vår sökmotor för Kompetensutveckling.

Native advertising

  • Ni har artiklar ni vill publicera eller vår redaktion tar tillsammans med er fram artiklar med utgångspunkt i er verksamhet och vad ni vill marknadsföra.
  • Artiklarna publiceras på er företagssida och på vår startsida samt i vårt nyhetsbrev. Vi ställer samma kvalitetskrav på Native-artiklar som på vårt egna redaktionella innehåll.
  • Möjlighet att boosta kampanjer på era artiklar. En kampanjbudget sätts med mål för antal läsningar och visas då upp för våra besökare som artikel nummer två av tre i vårt artikelflöde samt i vårt nyhetsbrev under kampanjperioden.

Kontakta oss nedan om du vill veta mer om hur ni kan marknadsföra er tillsammans med Motivation.se!