Robert Kegan: Utveckling handlar om att ta ett steg tillbaka och integrera

Ledarskap | VIDEO | AUG 2020

Prisade och världskända psykologen Robert Kegan vid Harvard University, i exklusivt material för MindShift och Motivation.se.


”Vi har skapat en sjuk planet långt före corona-pandemin”, säger Robert Kegan forskare vid Harvard University Graduate School of Education. "Människan som art har nått gränsen för den självförfattande hjärnan och vi kommer aldrig lösa våra problem med samma mindset som skapade dem", fortsätter han.

Robert Keagan är världskänd och prisad för sina fyrtio år av research, skrivande och utövande inom humanoria och organisationsutveckling. Han har påverkat ledarskapsutvecklingen, coahingen och management inom kulturförändringar i varje sektor och region över hela världen.

Här får du ta del av exklusivt material från MindShift-konferensen på Handelshögskolan i Stockholm som genomfördes i maj i samarbete med Centrum för Social Hållbarhet vid Karolinska Institutet och Stiftelsen Ekskäret. Syftet med MindShift är att genom ett antal events visa på hur systematiskt och evidensbaserat arbete med mänsklig utveckling kan hjälpa oss kollektivt att möta organisatoriska, samhälleliga och globala utmaningar.

Hör Robert prata om hur en kollektiv förändring av våra tankesätt kan ske genom det vi ser, hur vi bryter sociala strukturer, att vi påverkas av allmänna föreställningar och att även den klokaste människan kan fortsätta mogna och utvecklas.

Coacha till verklig förändring - 3 dagar med Harvardprofessorn Robert Kegan

Som läsare av Motivation.se får du 1000 kr rabatt på den populära tredagars kursen för förändringsledare och coacher "Immunity to Change". 

Mer information här

Denna artikel:

  • Spara video
  • Betygsätt

Följ ämne:

  • Ledarskap

Dela:

Om MindShift

Hope you want to join the MindShift!

November 20th 2020 for the Global launch of the Growth that Matters Manifesto. 

Growth that Matters is not only a short Manifesto, but more importantly an emerging alliance between innovative organizations, institutions and scientists, practitioners and thought leaders on human growth. 

Readers of Motivation.se - you get a 30% discount
At registration use promotional code: Partner-Motivation.se

See the speakers and buy your ticket here


Vill du bli en framgångsrik ledare?

  • Fri tillgång till hela vår kunskapsbank
  • Kostnadseffektivt
  • Tillgång när du vill, var du vill