Amy Edmondson om det enklaste sättet att skapa psykologisk trygghet

Ledarskap | VIDEO | JUNI 2020

Forskaren och författaren av Fearless Organization, Amy Edmondson från Harvard i exklusivt material för MindShift och Motivation.se.

”Det är svårt att lära om du redan vet”, säger Amy Edmondson forskare vid Harvard Business School. Vi är för självsäkra i att vi vet hur allt fungerar, vilket får till följd att vi misslyckas i att utvecklas fortsätter hon.

Amy Edmondson, har varje år sen 2011 varit nominerad som en av världens 50 viktigaste tänkare inom ledarskap och år 2019 som världens mest inflytelserika teoretiker inom HR av HR Magazine.

Här får du ta del av exklusivt material från MindShift-konferensen på Handelshögskolan i Stockholm som genomfördes i maj i samarbete med Centrum för Social Hållbarhet vid Karolinska Institutet och Stiftelsen Ekskäret. Syftet med MindShift är att genom ett antal events visa på hur systematiskt och evidensbaserat arbete med mänsklig utveckling kan hjälpa oss kollektivt att möta organisatoriska, samhälleliga och globala utmaningar.

Hör Amy prata om bland annat teaming, psykologisk trygghet och att misslyckas intelligent i denna video.

Denna artikel:

  • Betygsätt

Följ ämne:

  • Ledarskap

Dela:

Om MindShift

Hope you want to join the MindShift!

November 20th 2020 for the Global launch of the Growth that Matters Manifesto.

Growth that Matters is not only a short Manifesto, but more importantly an emerging alliance between innovative organizations, institutions and scientists, practitioners and thought leaders on human growth. 

Readers of Motivation.se - you get a 30% discount
At registration use promotional code: Partner-Motivation.se

See the speakers and buy your ticket here

Andra har också läst

Vill du bli en framgångsrik ledare?

  • Fri tillgång till hela vår kunskapsbank
  • Kostnadseffektivt
  • Tillgång när du vill, var du vill