GoalEnvision

goalenvision-logo.png Lyckas med strategin: Mer tid för ledare att fokusera på det viktiga

Lyckas med strategin: Mer tid för ledare att fokusera på det viktiga

GOALENVISION - Svenskt strategiverktyg med AI, mallar och enkla flöden.

GoalEnvision är ett användarvänligt strategiverktyg som hjälper organisationer att sätta upp och nå sina mål på ett effektivt sätt. Med AI, enkla mallar och smidiga flöden förenklar GoalEnvision strategiarbetet genom att erbjuda följande fördelar:

 1. Klar och överskådlig strategi: GoalEnvision hjälper dig att definiera konkreta och mätbara mål inom fem viktiga områden: marknad, försäljning, verksamhet, medarbetare och ekonomi. Det ger dig en tydlig översikt över organisationens strategi och målsättningar.
 2. Enkel målsättning och delegering: Verktyget gör det enkelt att delegera strategiarbetet och koppla det till befintliga system som Google Workspace och Trello.
 3. AI-stöd: Med hjälp av AI kan du snabbt hitta rätt mål och få förslag på åtgärder för att uppnå dem.
 4. Tillväxtfokus: Du kan sätta upp övergripande tillväxtmål för långsiktig utveckling och placera strategiska mål i fem framgångsperspektiv, vilket ger en helhetsbild av organisationens verksamhet.
 5. Professionella undersökningar: GoalEnvision erbjuder mallar för att skapa professionella undersökningar som hjälper dig att samla nödvändiga data för att nå dina mål.
 6. Jämförelser och styrkeanalys: Du kan jämföra din verksamhet med andra och identifiera styrkor och områden som behöver förbättras.
 7. Ansvar och förutsättningar: Målen är mätbara och har ansvariga personer samt klart definierade förutsättningar som behöver uppfyllas för att nå målen.
 8. Trafikljusindikatorer: Snabb överblick över förutsättningarnas status hjälper dig att hålla koll på framstegen.
 9. Automatiserade påminnelser och rapporter: GoalEnvision påminner ansvariga och samlar in rapporter och förslag på aktiviteter från dem som är ansvariga för målen.
 10. Integrationer med andra verktyg: GoalEnvision är integrerat med Google Workspace, Office 365, Slack och Trello för att koppla diskussioner, uppgifter och dokument till de strategiska målen och deras förutsättningar.
 11. Mallbibliotek: Du har tillgång till ett brett utbud av professionella mallar som sparar tid och minskar frustration.
 12. Framgångsindex: Få månatliga uppdateringar om din affärsutveckling och verksamhetens effektivitet med GoalEnvisions Framgångsindex.

Med GoalEnvision kan du enkelt och effektivt arbeta mot dina strategiska mål och se din organisation blomstra.

GoalEnvision

Adress:
Magnus Ladulåsgatan 3
118 60 Stockholm

goalenvision.com

Följ företag:

 • Följ GoalEnvision
GoalEnvision

2 månaders fri tillgång till GoalEnvision

GoalEnvision

Läs mer!