Årets VD

Utmärkelsen Årets VD delas varje år ut av ledarskapssajten Motivation.se. Priset instiftades 2012 och delas ut i fyra kategorier - små, medelstora och stora företag samt Årets Unga VD.

Syftet med priset är att uppmärksamma och premiera förebilder bland Sveriges vd:ar och genom det goda exemplets makt påverka utvecklingen mot ett mer värderingsdrivet ledarskap och ett långsiktigt hållbart näringsliv.

På Årets VD-galan uppmärksammas och belönas duktiga vd:ar som leder och utvecklar sina organisationer och svenskt näringsliv mot framtiden. Tillsammans med våra partners som bidrar med sin erfarenhet, expertis och ekonomiska stöd kan vi genomföra ett mycket professionellt och uppskattat event.

Samarbetspartners för Årets VD är:

Huvudpartners

  • Motivation.se
  • Inner Development Goals

Vi erbjuder företag och organisationer möjlighet att synas och att göra skillnad i samband med utdelningen av Årets VD.

Partnerskap innebär:

  • Möjlighet att stärka ert varumärke i ett attraktivt sammanhang.
  • Skapa nya affärsmöjligheter genom att möta de rätta beslutsfattarna. Målgruppen är vd och medarbetare närmast vd samt styrelseledamot eller annan ledande befattning. 
  • Exponering före, under och efter seminarier och galan via annonser, hemsida, inbjudan, nyhetsbrev, program, sociala medier.
  • Medverka i ett Årets VD-frukostseminarie/webbinarie.
  • Platser för VIP-kunder och medarbetare till Årets VD inklusive inspirerande föredrag, mingelmiddag, dryck och prisutdelning. 

Vi har två nivåer av partnerskap:Att vara en partner innebär något mer än att vara en sponsor. Partnerskap handlar framförallt om att dela ett gemensamt syfte att uppmärksamma och premiera förebilder bland Sveriges vd:ar och genom det goda exemplets makt påverka utvecklingen mot ett mer värderingsdrivet ledarskap och ett långsiktigt hållbart näringsliv.

Vi samlar partners vid olika tillfällen under året för att nätverka och skapa delaktighet i utvecklingen av utmärkelsen Årets VD.

Låter detta intressant? Återkom så berättar jag gärna mer om våra partnermöjligheter!

Per Winblad
VD & Chefredaktör Motivation.se
Mobil: +46 70 756 58 74

Mail: per.winblad@motivation.se

Årets VD nyhetsbrev

Vill du har nyheter och information kring Årets VD?

Vänligen fyll i e-postadress.

Huvudpartners

Motivation.se
SPP

Partners

Motivation.se
Motivation.se

Partners

Almega
Fotografiska
Growloop
Innerbrand
Torstensson
Ventla