Årets VD Council startas

- Ett vd-nätverk för att göra verklig skillnad

Årets VD | ARTIKEL | NOV 2018

Från Vänster:Anna Bellman, Katarina Sjögren Petrini, Günther Mårder, Peter Hellgren & Per Winblad från utdelningen av Årets VD 2017.

Från Vänster:Anna Bellman, Katarina Sjögren Petrini, Günther Mårder, Peter Hellgren & Per Winblad från utdelningen av Årets VD 2017.

Motivation.se premierade förra veckan för sjunde året i rad fyra företagsledare till Årets VD 2018.  Nu initierar Per Winblad, chefredaktör på Motivation.se och Peter Hellgren, vd på Consid och tidigare vinnare av utmärkelsen, nätverket Årets VD Council för att åstadkomma verklig samhällsförändring.

Peter Hellgren blev Årets VD 2016 i kategorin mellanstora företag och var även i år en av finalisterna i kategorin stora företag. Peter Hellgren har tillsammans med Motivation.se, som ligger bakom utmärkelsen Årets VD, initierat ett exklusivt vd-nätverk bestående av tidigare vinnare av utmärkelsen Årets VD. Nätverket, som fått namnet Årets VD Council, ska fungera som ett kontaktnät mellan de ledare som idag har möjligheten att påverka Sveriges näringsliv och syftet är att deltagarna tillsammans ska kunna åstadkomma verklig samhällsförändring. Peter Hellgren berättar vidare kring nätverket:

– Det är alltid viktigt att samarbeta och dra nytta av varandras erfarenheter och kompetens, varför jag efter att ha vistats med vinnarna av utmärkelsen Årets VD kände att en ytterligare kontaktyta behövdes. Tanken med nätverket är att samla ledare inom olika branscher för att tillsammans ta oss an utmaningar och åstadkomma samhällsförändring för de frågor vi brinner för, på riktigt, avslutar Hellgren.

Så här säger Per Winblad om nätverket:

Årets VD-council blir ett innovativt och kraftfullt nätverk med några av landets mest framstående vd:ar. Syftet är att gemensamt hitta nya lösningar på de utmaningar vi alla som ledare står inför idag när det gäller såväl samhällsutvecklingen som utmaningarna på arbetsmarknaden. På sikt kommer vi även utvidga nätverket med möjlighet för alla vd:ar som varit nominerade till Årets VD att vara med.

Första träffen i Årets VD Council sker i januari 2019.

Om Consid

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget har kontor i Jönköping, Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Linköping, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Karlshamn, Karlskrona, Ljungby, Sundsvall, Värnamo och Växjö. Consid startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell, har 700 anställda och omsatte 617 miljoner kronor 2017. Företaget beräknas omsätta 850 miljoner kronor under 2018.

Läs mer på consid.se.

Om Motivation.se och Årets VD

Ledarskapssajten Motivation.se har funnits sedan 2011 och har idag 75 000 läsare i månaden och 9 700 medlemmar. Motivation.se vill vi fungera som en guide till ett värderingstyrt ledarskap.

Utmärkelsen Årets VD arrangeras av ledarskapssajten Motivation.se för att uppmärksamma och premiera goda förebilder bland Sveriges vd:ar. Genom det goda exemplets makt vill vi vara med och påverka till ett värderingsstyrt ledarskap och en positiv utveckling av Svenskt näringsliv. 

Nomineringarna till Årets VD 2019 tas emot mellan den 1 maj och 31 augusti.

Läs mer på: http://www.aretsvd.se/om-arets-vd

Denna artikel:

  • Betygsätt

Följ ämne:

  • Årets VD

Dela:

För mer information, kontakta:

Per Winblad, vd och chefredaktör Motivation.se
E-post: per.winblad@motivation.se
Telefon: 0707-56 58 74

Peter Hellgren, vd Consid
E-post: peter.hellgren@consid.se
Telefon: 0733-50 88 70

Vill du bli en framgångsrik ledare?

  • Fri tillgång till hela vår kunskapsbank
  • Kostnadseffektivt
  • Tillgång när du vill, var du vill